Ajtók különleges otthonokhoz

Ajtók, amiket nem lehet elfelejteni.

Ajtók, amikben van legalább egy olyan apró megoldás, ami emlékezetessé teszi őket.

Egy beltéri ajtó képes hangulatossá tenni bármilyen nappalit, konyhát, hálószobát, sőt, akár egy fürdőszobát is. Igaz, ehhez szüksége lesz egy kis bátorságra, hogy a megszokott megoldások helyett megismerjen néhány egészen új formát, anyagot, és színt.

 

Amikor a Lenteam beltéri ajtók különlegességéről zengünk ódákat, beszélünk arról, hogy a fa hatású beltéri ajtók ránézésre sem olcsó műanyag hatásúak, vagy, hogy a festett fehér ajtók lakkozása mennyire selymesen sima. Azt is elmondhatnánk, hogy a Finom él technológia mennyi bosszankodást spórol meg Önnek, vagy, hogy ezeken az ajtókon szó szerint érezni fogja azt, hogy made in Germanymert minden -egyébként jó minőségű- alkatrész méretpontos, és a helyén van. 

De amíg nem a saját szemével látja, addig ezek csak üres szavak lennének.

 

Egy katalógusban, vagy egy weboldalon a legtöbb ajtó szépnek tűnik, ám ez korántsem garancia arra, hogy az otthonában is ugyanolyan szépnek látja majd. A képeken levő ajtók megjelenése azért is csalóka, mert egy kép kevésbé részletgazdag, ráadásul utólag is feljavítható. 

 

A közel 400 m2-es bemutatótermünkben több, mint 35 beltéri ajtónkat mutatjuk meg enteriőr környezetben azért, hogy bármelyikbe is szeret bele, alaposan szemügyre vehesse.

 

Ennél egyszerűbben nem is tudnánk megmutatni, hogy milyen az, amikor egy beltéri ajtó szép.

Persze egy ajtónál nem csak a külcsín számít, hanem a műszaki megoldások precizitása és kiforrottsága is.

 

A Lenteam beltéri ajtók professzionális német gyártóüzemekben, minőségi alapanyagokból készülnek, és átgondolt tervezés után kerülnek az Ön otthonába.

 

Gyártó partnereinkkel, akik Németország legnevesebb ajtógyártói közé tartoznak, közel két évtizedes, kölcsönös megelégedettség köt össze minket. És ez a titka ügyfeleink elégedettségének is.

 

Kívánjuk Önnek is, hogy találja meg nálunk álmai ajtóit, amikkel megvalósíthatja azt az otthont, amire valójában vágyik.