Beltéri ajtó ajánlatok

Beltéri ajtó ajánlatok

Beltéri ajtó ajánlatok

Dolgozzon otthon is nyugalomban!

 

Gondolta volna korábban, hogy mostanra legalább annyira fontos lesz az otthonunkban egy jó íróasztal székkel, mint a Netflix előfizetésünk?

Az elmúlt hónapokban sokan szembesülhettünk azzal, hogy az otthonunk több szempontból sem alkalmas a hosszabb távú, folyamatos munkavégzéshez.

  • Megtapasztalhattuk, hogy az étkezőasztal nem íróasztal, bár hasonlít rá.
  • Aztán, hogy a gyermekünk íróasztala ugyan íróasztal, de liliputi, és neki is szüksége van rá.
  • Azt is megtanultuk, hogy a kényelmi bútorok nem igazán támogatják kegyesen a hosszas ülőmunkát.
  • És ha ez nem lenne elég, a nappali egyáltalán nem funkcionál jól egy-légterű irodaként, ha azon a családtagjainkkal kell osztozkodni.

Pedig úgy tűnik, hogy az otthoni munkavégzés lehetősége velünk marad, nem feltétlenül csak az aktuális járványhelyzet miatt, hanem mert átalakulóban vannak a mindennapi élettereink.

Helyiségek több funkcióval

A könnyebbik eset, ha eleve úgy terveztük meg az otthonunkat, hogy kialakítottunk benne egy dolgozó szobát, rekreációs szobát, vagy hobby szobát.

Ahol viszont nem áll a rendelkezésre ennyi hely, ott is van lehetőség arra, hogy átgondolt tervezéssel olyan szobát alakítsunk ki, ami akár több funkcióval is rendelkezik, és ami lehetőséget ad arra, hogy csendesebb körülményeket biztosítson számunkra a lakáson belül.

Ugyanis a hatékony munkavégzés harmadik feltétele (az íróasztal és a szék után) a csend.

Tudta, hogy például a porszívózás nagyjából 70 dB-el ‘kényezteti’ a dobhártyáinkat? 
És, hogy az átlagos gyerekricsaj is eléri a 75 dB-t?

Ezek az értékek már hangosnak számítanak (hivatalosan a zavaró tartományba soroljuk őket), főként akkor, ha éppen határidőre kellene elkészítenünk valamit, vagy egy online meeting közepén vagyunk, esetleg jógázni, vagy relaxálni szeretnénk.

Hacsak nem viseljük Buddhaként az ilyen nehezítő körülményeket, akkor ezek a helyzetek leginkább csak frusztráció forrásai lesznek. Igazából még zajongani sem kell nagyon, épp elég, ha egymás mellett próbálunk szimultán telefonálni, beszélni, vagy Zoomolni.

 

Normál beltéri ajtók kontra hanggátló beltéri ajtók?

Az említett példák ellenére, alapvetően nem kell extra nagy hangszigeteléssel rendelkező beltéri ajtókat vásárolni ahhoz, hogy biztosítsuk a nyugalmunkat. Ennek az a magyarázata, hogy ha pl. 10 dB-el csökkentjük a zajszintet, akkor az eredeti zajt a fülünk sokkal halkabbnak fogja érzékelni, pontosabban fele olyan hangosnak, mint előtte.

A normál beltéri ajtók hanggátlása igazából arra elég, hogy az optimális zajszintet meghaladó hangokat elviselhetővé halkítják, de nem szűrik ki. Ehhez képest egy alapkivitelű hanggátló ajtó kb. kétszer akkora hangszigeteléssel rendelkezik, így a zavaró tartományba eső zajokat is nagyobb hatásfokkal tudja csökkenteni.

Ideje megtervezenie a dolgozószobáját, mert most felár nélkül adjuk hozzá a hanggátló ajtót!

Ha tudatosan szeretné kialakítani az otthonát, amiben a helyiségeknek megfelelő ‘technikai vívmányok’ segítik betölteni a helyiség (akár több) funkcióját, akkor jó választás egy beltéri ajtó magasabb hanggátlással.

Mi pedig segítünk abban, hogy most a tervezett költségek között maradhasson, mert elengedjük a hanggátló ajtó felárát, amivel máris megspórolhat 60.000 Ft-ot!

HOME OFFICE AJÁNLAT

5 db CPL, vagy furnérozott felületű ajtó vásárlása esetén egy ajtót felár nélkül kérhet SK1 hanggátló kivitelben. (Helyszíni hanggátlási érték: 28 dB.)

Tehát most egy darab ajtónál ajándékba adjuk Önnek:

  • az erősebb betétszerkezetet, ami tömör forgácslap,
  • az erősebb vasalatokat,
  • és az ajtólap aljába mart automata küszöböt,

összesen 60.000 Ft értékben! 

Ez az ajánlatunk csak 2020. december 31-ig él, ugye tudja, mi a következő lépés?

Írjon emailt a belteriajto@mantu.hu-ra, vagy hívja Kovács Veronika kollégánkat a +36/70-450-4807-es telefonszámon, és foglaljon időpontot egy bemutatótermi egyeztetéshez, ahol több, mint 400 m2-en csemegézhet a beépített ajtóink közül.