4 új üvegajtó design

2016-07-18

Hogy miért érdemes tele üvegajtót választani az üvegezett fa ajtók helyett, azt már ebben a cikkünkben kifejtettük. Évről évre jönnek ki újabb és újabb designok, lassan nehezebb lesz választani a sok tetszetős mintázat közül, mint a fa beltéri ajtók esetében. És, hogy ezt bizonyítsuk, íme négy vadiúj üvegajtó a német Licht und Harmonie gyárból.

Corteo- a ragyogó stílus

Ez az üvegajtó a színtiszta design, de lehet, hogy már inkább művészet. Az új Licht und Harmonie Corteo üvegajtó design finom karakterét az egyenletes vonalvezetés adja.

A vízszintes vonalas minta megfelel a legmodernebb lakberendezési trendeknek, ezért a Corteo nem csak egy szimpla üvegajtó, hanem egy igazi design bútor is.

Üvegajtó Corteo

Lucido- az elegáns otthonokhoz

Az egyedülálló Lucido üvegajtóval igazán egyedivé varázsolhatja otthonát. Az ajtólap áttetsző és átlátszó részein egyenletlenül átszűrődő fény igazán különleges hangulatot teremt, melynek köszönhetően az üvegajtó visszafogott, mégis meghatározó eleme lesz a helyiségnek.

Üvegajtó Lucido

Lista Due - az exkluzív design

Egy üvegajtó, melynek minden részletét mérnöki pontossággal hangolták egymáshoz. A mindkét oldalon függőlegesen futó finom vonalak izgalmas fényjátékot hoznak létre, így kapcsolódik össze az esztétikum az exkluzívitással. A Lista Due ezért lett máris a belsőépítészek kedvence, mert izgalmas építészeti megoldásokat kínál a belső terekhez.

Lista due

Modena - a filigrán megjelenés

Ez az üvegmotívum filigrán megjelenése miatt, és a kifinomult gyártástechnológiának köszönhetően tudja felhívni magára a figyelmet. A klasszikus megjelenés pedig kortalan designt biztosít bármely otthonban.

Modena

További információ: Üvegajtók a Mantu Ajtó-Ablak Stúdióban

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Beltéri ajtók témában
Mit kell tudni a beltéri ajtók hanggátlásáról?
2014-10-01

Mit kell tudni a beltéri ajtók hanggátlásáról?

A környezeti zajok nagyban befolyásolhatják közérzetünket. Ha zajos környéken, lépcsőházban lakunk, érdemes megfelelő nyílászárókkal védekezni a zajok ellen. Mire is figyeljünk?

Olvasson tovább
Mire figyeljen az üvegajtó választásnál?
2016-08-26

Mire figyeljen az üvegajtó választásnál?

Mit érdemes tudni az üvegajtókról vásárlás előtt? Rövid írásunkból megtudhatja, hogy mit vegyen figyelembe a választásnál.

Olvasson tovább
Új festett fehér üvegajtó kollekció
2016-11-21

Új festett fehér üvegajtó kollekció

Végre megjelent a Licht und Harmonie legújabb, festett fehér üvegajtó kollekciója. Nézze meg az új modelleket itt.

Olvasson tovább