4 új üvegajtó design

2016-07-18

Hogy miért érdemes tele üvegajtót választani az üvegezett fa ajtók helyett, azt már ebben a cikkünkben kifejtettük. Évről évre jönnek ki újabb és újabb designok, lassan nehezebb lesz választani a sok tetszetős mintázat közül, mint a fa beltéri ajtók esetében. És, hogy ezt bizonyítsuk, íme négy vadiúj üvegajtó a német Licht und Harmonie gyárból.

Corteo- a ragyogó stílus

Ez az üvegajtó a színtiszta design, de lehet, hogy már inkább művészet. Az új Licht und Harmonie Corteo üvegajtó design finom karakterét az egyenletes vonalvezetés adja.

A vízszintes vonalas minta megfelel a legmodernebb lakberendezési trendeknek, ezért a Corteo nem csak egy szimpla üvegajtó, hanem egy igazi design bútor is.

Üvegajtó Corteo

Lucido- az elegáns otthonokhoz

Az egyedülálló Lucido üvegajtóval igazán egyedivé varázsolhatja otthonát. Az ajtólap áttetsző és átlátszó részein egyenletlenül átszűrődő fény igazán különleges hangulatot teremt, melynek köszönhetően az üvegajtó visszafogott, mégis meghatározó eleme lesz a helyiségnek.

Üvegajtó Lucido

Lista Due - az exkluzív design

Egy üvegajtó, melynek minden részletét mérnöki pontossággal hangolták egymáshoz. A mindkét oldalon függőlegesen futó finom vonalak izgalmas fényjátékot hoznak létre, így kapcsolódik össze az esztétikum az exkluzívitással. A Lista Due ezért lett máris a belsőépítészek kedvence, mert izgalmas építészeti megoldásokat kínál a belső terekhez.

Lista due

Modena - a filigrán megjelenés

Ez az üvegmotívum filigrán megjelenése miatt, és a kifinomult gyártástechnológiának köszönhetően tudja felhívni magára a figyelmet. A klasszikus megjelenés pedig kortalan designt biztosít bármely otthonban.

Modena

További információ: Üvegajtók a Mantu Ajtó-Ablak Stúdióban

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Beltéri ajtók témában
Olcsó beltéri ajtók
2014-11-03

Olcsó beltéri ajtók

A beltéri ajtók piacán nem csak széles termék, de széles árválasztékot is találunk. Az alsó szegmensben kb. 50.000 Ft-ig válogathatunk, de nézzük, mit is kapunk a pénzünkért.

Olvasson tovább
Exkluzivitás alumínium tokokkal
2016-11-15

Exkluzivitás alumínium tokokkal

Elérkezett az a pillanat, amire az innovativitásra éhes lakberendezők, belsőépítészek régóta várnak: a beltéri alumínium tokok készen állnak a térhódításra. Vigyázat, csak ínyenceknek!

Olvasson tovább
Erre figyeljen falban futó tolóajtó tervezésekor
2014-03-21

Erre figyeljen falban futó tolóajtó tervezésekor

A tolóajtók igen kedveltek a modern lakberendezésben. Tervezésük és beépítésük azonban odafigyelést igényel, különben igen sok bosszúság forrása lehet. Mire is kell figyelnie?

Olvasson tovább