4 új üvegajtó design

2016-07-18

Hogy miért érdemes tele üvegajtót választani az üvegezett fa ajtók helyett, azt már ebben a cikkünkben kifejtettük. Évről évre jönnek ki újabb és újabb designok, lassan nehezebb lesz választani a sok tetszetős mintázat közül, mint a fa beltéri ajtók esetében. És, hogy ezt bizonyítsuk, íme négy vadiúj üvegajtó a német Licht und Harmonie gyárból.

Corteo- a ragyogó stílus

Ez az üvegajtó a színtiszta design, de lehet, hogy már inkább művészet. Az új Licht und Harmonie Corteo üvegajtó design finom karakterét az egyenletes vonalvezetés adja.

A vízszintes vonalas minta megfelel a legmodernebb lakberendezési trendeknek, ezért a Corteo nem csak egy szimpla üvegajtó, hanem egy igazi design bútor is.

Üvegajtó Corteo

Lucido- az elegáns otthonokhoz

Az egyedülálló Lucido üvegajtóval igazán egyedivé varázsolhatja otthonát. Az ajtólap áttetsző és átlátszó részein egyenletlenül átszűrődő fény igazán különleges hangulatot teremt, melynek köszönhetően az üvegajtó visszafogott, mégis meghatározó eleme lesz a helyiségnek.

Üvegajtó Lucido

Lista Due - az exkluzív design

Egy üvegajtó, melynek minden részletét mérnöki pontossággal hangolták egymáshoz. A mindkét oldalon függőlegesen futó finom vonalak izgalmas fényjátékot hoznak létre, így kapcsolódik össze az esztétikum az exkluzívitással. A Lista Due ezért lett máris a belsőépítészek kedvence, mert izgalmas építészeti megoldásokat kínál a belső terekhez.

Lista due

Modena - a filigrán megjelenés

Ez az üvegmotívum filigrán megjelenése miatt, és a kifinomult gyártástechnológiának köszönhetően tudja felhívni magára a figyelmet. A klasszikus megjelenés pedig kortalan designt biztosít bármely otthonban.

Modena

További információ: Üvegajtók a Mantu Ajtó-Ablak Stúdióban

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Beltéri ajtók témában
Az üvegajtó akciókról más szemmel
2018-06-20

Az üvegajtó akciókról más szemmel

Növekvő népszerűségüknek köszönhetően ma már szinte mindenhol vásárolhatunk üvegajtókat. A kérdés az, hogy vajon az akciós árak milyen minőséget takarnak?

Olvasson tovább
A fehér beltéri ajtók legjobb tulajdonsága
2014-07-30

A fehér beltéri ajtók legjobb tulajdonsága

Az utóbbi néhány évben lassan változik a tendencia, de a vásárlók többsége még nem a fehér beltéri ajtókat keresi elsősorban. Pedig van egy olyan tulajdonságuk, amivel semelyik másik beltéri ajtó nem rendelkezik.

Olvasson tovább
Rejtett pántolás normál, nem síkban záródó beltéri ajtóknál
2014-04-15

Rejtett pántolás normál, nem síkban záródó beltéri ajtóknál

A rejtett pántolás régóta közkedvelt megoldás a síkban záródó (falcolatlan) beltéri ajtóknál. Igazi áttörést jelent azonban a rejtett pántolás a falcolt ajtók esetén, mert közel azonos hatást lényegesen kedvezőbb árszinten célozhatunk meg.

Olvasson tovább