4 új üvegajtó design

2016-07-18

Hogy miért érdemes tele üvegajtót választani az üvegezett fa ajtók helyett, azt már ebben a cikkünkben kifejtettük. Évről évre jönnek ki újabb és újabb designok, lassan nehezebb lesz választani a sok tetszetős mintázat közül, mint a fa beltéri ajtók esetében. És, hogy ezt bizonyítsuk, íme négy vadiúj üvegajtó a német Licht und Harmonie gyárból.

Corteo- a ragyogó stílus

Ez az üvegajtó a színtiszta design, de lehet, hogy már inkább művészet. Az új Licht und Harmonie Corteo üvegajtó design finom karakterét az egyenletes vonalvezetés adja.

A vízszintes vonalas minta megfelel a legmodernebb lakberendezési trendeknek, ezért a Corteo nem csak egy szimpla üvegajtó, hanem egy igazi design bútor is.

Üvegajtó Corteo

Lucido- az elegáns otthonokhoz

Az egyedülálló Lucido üvegajtóval igazán egyedivé varázsolhatja otthonát. Az ajtólap áttetsző és átlátszó részein egyenletlenül átszűrődő fény igazán különleges hangulatot teremt, melynek köszönhetően az üvegajtó visszafogott, mégis meghatározó eleme lesz a helyiségnek.

Üvegajtó Lucido

Lista Due - az exkluzív design

Egy üvegajtó, melynek minden részletét mérnöki pontossággal hangolták egymáshoz. A mindkét oldalon függőlegesen futó finom vonalak izgalmas fényjátékot hoznak létre, így kapcsolódik össze az esztétikum az exkluzívitással. A Lista Due ezért lett máris a belsőépítészek kedvence, mert izgalmas építészeti megoldásokat kínál a belső terekhez.

Lista due

Modena - a filigrán megjelenés

Ez az üvegmotívum filigrán megjelenése miatt, és a kifinomult gyártástechnológiának köszönhetően tudja felhívni magára a figyelmet. A klasszikus megjelenés pedig kortalan designt biztosít bármely otthonban.

Modena

További információ: Üvegajtók a Mantu Ajtó-Ablak Stúdióban

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Beltéri ajtók témában
Mire figyeljünk a nyitásirányoknál?
2014-08-08

Mire figyeljünk a nyitásirányoknál?

Elsőre talán nem is egyértelmű a kérdés, pedig akad néhány dolog, amire érdemes figyelnünk a beltéri ajtók nyitásirányának meghatározásánál. Nézzük, mik lehetnek ezek.

Olvasson tovább
Tipp üvegezett ajtó vásárlásához
2014-08-25

Tipp üvegezett ajtó vásárlásához

Hallottunk már olyan rémtörténeteket, hogy véletlenül okozott súlyos sérülést a beltéri ajtóban levő üveg, ahogy éles darabokra tört. Hogyan előzhetjük meg ezt?

Olvasson tovább
Az üvegezett beltéri ajtók hátránya
2014-09-30

Az üvegezett beltéri ajtók hátránya

Még mindig népszerűek az üvegkivágásokkal tagolt ajtómodellek, amiket sokan szívesebben látnak az otthonukban, mint egy teleüveg ajtót. Pedig műszakilag nem teljesen problémamentesek.

Olvasson tovább