4 új üvegajtó design

2016-07-18

Hogy miért érdemes tele üvegajtót választani az üvegezett fa ajtók helyett, azt már ebben a cikkünkben kifejtettük. Évről évre jönnek ki újabb és újabb designok, lassan nehezebb lesz választani a sok tetszetős mintázat közül, mint a fa beltéri ajtók esetében. És, hogy ezt bizonyítsuk, íme négy vadiúj üvegajtó a német Licht und Harmonie gyárból.

Corteo- a ragyogó stílus

Ez az üvegajtó a színtiszta design, de lehet, hogy már inkább művészet. Az új Licht und Harmonie Corteo üvegajtó design finom karakterét az egyenletes vonalvezetés adja.

A vízszintes vonalas minta megfelel a legmodernebb lakberendezési trendeknek, ezért a Corteo nem csak egy szimpla üvegajtó, hanem egy igazi design bútor is.

Üvegajtó Corteo

Lucido- az elegáns otthonokhoz

Az egyedülálló Lucido üvegajtóval igazán egyedivé varázsolhatja otthonát. Az ajtólap áttetsző és átlátszó részein egyenletlenül átszűrődő fény igazán különleges hangulatot teremt, melynek köszönhetően az üvegajtó visszafogott, mégis meghatározó eleme lesz a helyiségnek.

Üvegajtó Lucido

Lista Due - az exkluzív design

Egy üvegajtó, melynek minden részletét mérnöki pontossággal hangolták egymáshoz. A mindkét oldalon függőlegesen futó finom vonalak izgalmas fényjátékot hoznak létre, így kapcsolódik össze az esztétikum az exkluzívitással. A Lista Due ezért lett máris a belsőépítészek kedvence, mert izgalmas építészeti megoldásokat kínál a belső terekhez.

Lista due

Modena - a filigrán megjelenés

Ez az üvegmotívum filigrán megjelenése miatt, és a kifinomult gyártástechnológiának köszönhetően tudja felhívni magára a figyelmet. A klasszikus megjelenés pedig kortalan designt biztosít bármely otthonban.

Modena

További információ: Üvegajtók a Mantu Ajtó-Ablak Stúdióban

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Beltéri ajtók témában
Így kerülje el a beltéri ajtó beépítési hibákat
2015-09-14

Így kerülje el a beltéri ajtó beépítési hibákat

Előfordul, hogy a beltéri ajtók kiszállításakor azzal szembesülünk, hogy nem lehet őket beépíteni. Szeretné tudni, hogy mi ennek az oka?

Olvasson tovább
Tipp üvegezett ajtó vásárlásához
2014-08-25

Tipp üvegezett ajtó vásárlásához

Hallottunk már olyan rémtörténeteket, hogy véletlenül okozott súlyos sérülést a beltéri ajtóban levő üveg, ahogy éles darabokra tört. Hogyan előzhetjük meg ezt?

Olvasson tovább
Tudta? Ebből készül a beltéri ajtó
2014-08-25

Tudta? Ebből készül a beltéri ajtó

Első hallásra talán furcsán hangozhat ez a mondat, mert a többségünk bizonyára azt gondolja, hogy a beltéri ajtók fából készülnek. Nagyjából így is van, de nézzük meg közelebbről!

Olvasson tovább