Teremtsen kontrasztot üvegajtókkal

2016-11-15

A különféle lakberendezési igények sorban szülik az újabbnál újabb termékeket, melyek innovatívak, esztétikusak, és amelyekkel olyan otthont alakíthatunk ki, amely maradéktalanul megfelel elvárásainknak.

Az üvegajtók mesterien játszanak a fénnyel, ezt alkalmazza tökéletesen a két legújabb Licht und Harmonie üvegajtó modell is, a Lávakő, és a Klasszikus fehér. Mindkét ajtó különlegessége, hogy festett üveg, az egyik szürke, a másik fehér színű. 

    

  

A színezett üveg titokzatosan engedi át a fényt, mellyel karkateres árnyalatokat teremthetünk a helyiségben, különösen, ha mindkét színt használjuk.

Szívesen látná otthonában ezeket az üvegajtókat?

Érdeklődjön a részletekről a Mantu Ajtó-Ablak Stúdióban.

További cikkek a témában
Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a téma szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Beltéri ajtók témában
Exkluzivitás alumínium tokokkal
2016-11-15

Exkluzivitás alumínium tokokkal

Elérkezett az a pillanat, amire az innovativitásra éhes lakberendezők, belsőépítészek régóta várnak: a beltéri alumínium tokok készen állnak a térhódításra. Vigyázat, csak ínyenceknek!

Olvasson tovább
Egy népszerű ajtómodell - sok bosszúsággal
2014-09-30

Egy népszerű ajtómodell - sok bosszúsággal

Az utóbbi években egyre népszerűbbek lettek az üvegkivágásokkal tagolt ajtómodellek. Az, hogy ezeket valaki szépnek találja-e, az ízlés kérdése. De, hogy műszakilag rosszak, az nem kérdés. Miért?

Olvasson tovább
Twin 2.0/120 a sokoldalú tolóajtó vasalat
2016-07-14

Twin 2.0/120 a sokoldalú tolóajtó vasalat

Minimalista design és műszaki kifinomultság jellemzi a Twin 2.0/120 tolóajtó vasalatot, mellyel a nehéz teleüveg ajtók is könnyedén, és hangtalanul mozgathatóak.

Olvasson tovább