Laminált padló ajánlatok

Laminált padló ajánlatok

Laminált padló ajánlatok

Aktuális ajánlatainkkal azokat a vásárlás előtt álló felújítókat és építkezőket szeretnénk segíteni, akik nem akarnak engedni a magas minőségből, szép ajtókat és padlóburkolatokat szeretnének, fontos nekik a hosszú élettartam, igényük van egy magas színvonalú kiszolgálásra, de korlátok között akarják tartani a költségeiket.

A kiemelt ajánlatainkban első osztályú, Made in Germany minőségű termékek szerepelnek, partnereink aktuális termék kollekciójából választva.

Ezek nem kifutó, se nem másodosztályú, és pláne nem beragadt raktárkészletű termékek, hanem az Ön megrendelése alapján egyedileg készülő minőségi áru, amit valamilyen szempontból jó árasítottunk Önnek.

☟ Az aktuális ajánlatunkért görgessen lejjebb,  kivéve, ha nem tudja, hogy:

Miért válasszon Meister laminált padlót?

 

Mert a Meister laminált padlók szépek

Egy laminált padló annál értékesebb, minél inkább összetéveszthető egy valódi fa parkettával. Vagyis kevesebb pénzért élvezheti a fa természetes szépségét és karakterisztikus jegyeit. A Meister laminált padlók oly mértékben természethűek, hogy még a fa pórusai, az erezet és a „fahibák” is felismerhetők benne.

 

A szépség megőrzéséről pedig az előfeszített klikkrendszer gondoskodik, ugyanis tökéletesen összeérő záródást biztosít az egyes padlólapok között. Így megakadályozza pl. a felmosó víz bejutását a padló réseibe.

 

Nincs is annál csúnyább, mint amikor 1-2 év után a padlólapok éle felkunkorodik és hullámossá válik a felület. Ön látott már ilyet? Nézzen bele ellenfényben bármely laminált padló felületébe a környezetében és hasonlítsa össze a Meister laminált padlókéval. Látni fogja a különbséget!

Mert a Meister laminált padlók rendkívül csendesek      

Bizonyára Önt is zavarta már a laminált padlók járás közbeni jellegzetes kopogása. Nos a Meister laminált padlók e tekintetben is kiemelkedő tulajdonsággal bírnak, ugyanis rendkívül csendesek. Köszönhetik ezt a nagy vastagságnak és az átlagosnál lényegesen tömörebb hordozórétegnek.

 

Ráadásul tovább növelheti csendességüket egy jól választott lépészajcsökkentő alátéttel, amivel szinte észrevehetetlenné teheti a járás okozta zajokat.

Mert a Meister laminált padlók könnyen tisztíthatók

A higiénikus felület rendkívül könnyen tisztán tartható. A hézagmentesen záródó klikkrendszernek köszönhetően a nedves törlőkendővel való felmosás sem okoz problémát. A szorosan záródó illesztések nem engedik át a nedvességet, így nem kell a felület és az élek felhullámosodásával ill. felhólyagosodásával számolnia.

Mert a Meister laminált padlók hosszú élettartamúak    

A kiváló alapanyagoknak és a precíziós megmunkálásnak köszönhetően a Meister laminált padlók rendkívül hosszú élettartamúak. A nagy önsúly, a tökéletesen záródó klikkrendszer, a tizedmilliméter pontos gyártás és a nagy teherbírású felületek adják az alapot, hogy a lakótéri felhasználásra a Meister bátran vállaljon akár 20 év garanciát.

Mert a Meister laminált padlók megspórolhatják Önnek a lerakási díjat

A mai szakemberhiányos világban min. 2.000 Ft/m2 Ft-os költséggel kell számolnia a laminált padló lerakásához. A jó hír, hogy hála a Meister laminált padlók tökéletes méretpontosságának és a kiforrott klikkrendszernek, egy Meister laminált padló lerakása gyerekjáték. Így ezt Ön is meg tudja csinálni, amivel jelentős összeget spórolhat meg.

 

KIEMELT LAMINÁLT PADLÓ AJÁNLATUNK

 

Meister LC 150 laminált padló  

A 26 színével az LC 150 a legnagyobb színválasztékkal bíró laminált padló a Meister kollekciójában. Általában azon vásárlóink szeme csillan fel, akik szeretik a tölgy fa utánzatot többféle árnyalatban és variációban.

Aztán amikor elmondjuk, hogy a Meister idén fejlesztett ezen a padlón és ennek köszönhetően már 4 órás vízállóssággal rendelkezik, még izgatottabbá válnak.  Ahogy fentebb olvashatta, az előfeszített klikkrendszer eleve olyan szorosan fogja össze a paneleket, hogy a víz (pl. felmosáskor) nem tud beszivárogni. Az Aquastop él impregnálásnak köszönhetően viszont egy-egy kisebb beázás sem jelenthet már gondot.

De nem kell aggódnia az évek alatt kialakuló, mindennapi használatból fakadó mikrokarcolások miatt sem, a Diamond Pro felületkezelés - nevéből fakadóan- kemény védelmet biztosít a padlójának. Az antisztatikus felületkezelésnek köszönhetően pedig ettől a Meister padlótól nem fog égnek állni a haja, mert laminált felület nem generál statikusságot.

 

Válasszon az idei év legjobb színeiből!

Tölgy 462 (három mezős megjelenés)

Juhar 6017 (egy mezős megjelenés)

Tölgy gekälkt 6027 (egy mezős megjelenés)

Lúgozott fehér tölgy 6181 (egy mezős megjelenés)

Bükk 6201 (három mezős megjelenés)

Capuccino tölgy 6263 (egy mezős megjelenés)

Marcipán tölgy 6268 ( egy mezős megjelenés)

Markáns tiszta tölgy 6273 ( egy mezős megjelenés)

Capuccino repedt tölgy 6318 (egy mezős megjelenés)

Királybükk 6388 (egy mezős megjelenés)

Trentino tölgy 6393 (egy mezős megjelenés)

Nova tölgy 6413 (egy mezős megjelenés)

Casablanca tölgy 6414 (egy mezős megjelenés)

Muskotály tölgy 6416 (egy mezős megjelenés)

Sea side 6417 (egy mezős megjelenés)

Barista tölgy 6420 (egy mezős megjelenés)

Taverna tölgy 6428 (egy mezős megjelenés)

Monclair tölgy 6432 ( egy mezős megjelenés)

Dió 6440 ( egy mezős megjelenés)

Tölgy 6441 ( egy mezős megjelenés)

Szürke tölgy 6442 ( egy mezős megjelenés) 

Tölgy 6443 ( egy mezős megjelenés) 

Bergamo tölgy 6851 (egy mezős megjelenés)

Rusztikus natúr tölgy 6865 ( egy mezős megjelenés)

Krémfehér göcsös tölgy 6947 (egy mezős megjelenés)

White life 6390 (két és egy mezős megjelenés)

 

 

Ha ezt a padlót választja, 20 év garanciát kap hozzá!

Egészen hihetetlen, de igaz. Mi sem bizonyítja jobban a Meister laminált padlóburkolatok kiemelkedő minőségét, mint a gyártó egyedülálló garancia vállalása. A Mantu Ajtóstúdió Kft. és a Meister Werke GmbH garanciális feltételekre vonatkozó szabályozása szerint (lásd Meister padlólerakási útmutató) a termékeinkre az alábbi jótállást vállaljuk.

Meister LC 150 laminált padló: 20 év lakótéri felhasználás esetén.

 

 

 

A padló kiválasztása után még két fontos kiegészítőt is be kell szereznie, hogy elégedett legyen a végeredménnyel: szegélylécet és amennyiben szükséges, lépészajcsökkentő alátétet. Sokan elfeledkeznek ezekről a költségvetés kalkulálása során, így meglepetésként éri őket a magasabb végösszeg.

Éppen ezért, ha LC150 laminált padlót vásárol, választhat, hogy mire kér 50% kedvezményt: a Silence 15dB lépészajcsökkentő alátétre, vagy a szegélylécre.

*Az ár bruttó összeg, és m2-re értendő.

 

 

Hogyan rendelheti meg a Meister LC150 laminált padlót?

  1. Egyeztessen időpontot kollégáinkkal, hogy csak Önre tudjunk figyelni! (Küldjön e-mailt a padlo@mantu.hu-ra, vagy hívja Kovács Veronikát a +36/70-450-4807-es telefonszámon).
  2. Majd látogasson el bemutatótermünkbe (1139, Röppentyű utca 73/A), és válogasson kedvére a színminták közül.

Az alábbi gombra kattintva megadhatja a telefonszámát, felhívjuk az időpont egyeztetés miatt. 

 


VISSZAHÍVÁST KÉREK