Vinyl padló ajánlatok

Vinyl padló ajánlatok

Vinyl padló ajánlatok

Aktuális ajánlatainkkal azokat a vásárlás előtt álló felújítókat és építkezőket szeretnénk segíteni, akik nem akarnak engedni a magas minőségből, szép ajtókat és padlóburkolatokat szeretnének, fontos nekik a hosszú élettartam, igényük van egy magas színvonalú kiszolgálásra, de korlátok között akarják tartani a költségeiket.

A kiemelt ajánlatainkban első osztályú, Made in Germany minőségű termékek szerepelnek, partnereink aktuális termék kollekciójából választva.

Ezek nem kifutó, se nem másodosztályú, és pláne nem beragadt raktárkészletű termékek, hanem az Ön megrendelése alapján egyedileg készülő minőségi áru, amit valamilyen szempontból jó árasítottunk Önnek.

☟ Az aktuális ajánlatunkért görgessen lejjebb,  kivéve, ha nem tudja, hogy:

Miért válasszon Meister vinyl padlót?

 

Mert a Meister vinyl padlók nem károsak az egészségére

A PVC-ben található ftalátok, melyeknek a rugalmasságát és tartósságát köszönheti, sajnos kiszűrődnek a levegőbe. Azt mondanunk sem kell, hogy hosszú távon ezek nem az egészségjavító hatásaikról ismertek. Éppen ezért, a legnagyobb padló gyártók, így a Meister is, a PVC (azaz vinyl) mentes viny padló gyártás mellett tették le a voksukat.

Mert a Meister vinyl padlók klikkrendszerrel telepíthetőek      

A hagyományos vinyl padlókat csak ragasztásos technológiával lehet lerakni, ami, mondjuk így, kevésbé felhasználóbarát. Ráadásul az egymás mellé ragasztott lapokat hosszú távon semmi nem tartja össze, ezért szétnyílnak a hőtágulástól. A Meister vinyl padlók legtöbbje klikkrendszerrel telepíthető (ráadásul van, amelyik így is 100%-ban vízálló), így Önnek nem kell a ragasztásos technológiával vesződnie.

Mert a Meister vinyl padlók könnyen tisztíthatók és vízállóak

A higiénikus felület rendkívül könnyen tisztán tartható. Köszönhetően az alapanyagok vízállóságának, illetve a klikkrendszernek (mert szorosan fogja össze a paneleket), a Meister vinyl padlókat nyugodtan alkalmazhatja a fürdőszobában, a konyhában és az előszobában is.

Mert a Meister vinyl padlók hosszú élettartamúak    

A kiváló alapanyagoknak és a precíziós megmunkálásnak köszönhetően a Meister vinyl padlók rendkívül hosszú élettartamúak. A laminált padlókéhoz hasonló strapabíró felület, a tökéletesen záródó klikkrendszer, a tizedmilliméter pontos gyártás és a nagy teherbírású felületek adják az alapot, hogy a lakótéri felhasználásra a Meister bátran vállaljon akár 25 év garanciát.

Mert a Meister vinyl padlók megspórolhatják Önnek a lerakási díjat

A mai szakemberhiányos világban min. 2.000 Ft/m2 Ft-os költséggel kell számolnia a vinyl padló lerakásához. A jó hír, hogy hála a Meister vinyl padlók tökéletes méretpontosságának és a kiforrott klikkrendszernek, egy Meister vinyl padló lerakása gyerekjáték. Így ezt Ön is meg tudja csinálni, amivel jelentős összeget spórolhat meg.

 

KIEMELT VINYL PADLÓ AJÁNLATUNK

 

Meister Rigid vinyl padló  

A vinyl padlók evolúciójának második szintje a rigid vinyl padló. A rigid különlegessége a polimer hordozóréteg, melynek köszönhetően sokkal merevebb és ellenállóbb első generációs vinyl társaihoz képest. Nemcsak jobban hordja a hátán a nehezebb bútorokat is, de jobban bírja a tűző napot és a magas hőmérsékletet is.

Az új hordozórétegnek köszönhetően 100%-ig vízálló, így nyugodtan használhatja a fürdőszobában, vagy a konyhában is. Ráadásul a klikkrendszeres lerakással a telepítés sem okoz bonyodalmat. Lerakható közvetlenül a betonra, vagy a korábbi padlóburkolatra is.

Ajánlatunkban mind a három népszerű formátum (rövid panel, landhaus panel, és járólap) közül választhat.

 

RB 400 / RL 400 rigid vinyl padlók műszaki tartalom

 • dombornyomott kőhatás / fa padló utánzat
 • 0,55 mm koptatóréteg
 • körbefutó microfuga
 • multiclick rendszer
 • Kopásállóság: lakótérben: 33, középületekben: 23
 • Garancia: lakótérben: 25 év, középületekben: 5 év 
 • Vastagság: 6 mm
 • Méret : RL 400: 1830 x197 mm (landhaus panel méret), RB 400: 851 x 397 mm (járólap méret)

RD 300 rigid vinyl padló műszaki tartalom

 • fa padló hatás
 • 0,55 mm koptatóréteg
 • körbefutó microfuga
 • multiclick rendszer
 • Kopásállóság: lakótérben: 33, középületekben: 23
 • Garancia: lakótérben: 25 év, középületekben: 5 év
 • Vastagság: 5,5 mm
 • Méret: 1290 x 228 mm (normál panel méret)

 

Válasszon a kő, vagy fa utánzatú Meister vinyl padló színekből!

RD 300 7326 Tölgy Beach house

RD 300 7327 Tölgy Vintage lodge garden

RD 300 7328 Tölgy Indian summer

RD 300 7329 Tölgy Country garden

RD 300 7330 Grey forestwood

RD 300 7331 Tölgy Park lane

RD 300 7332 Tölgy Farmhouse

RD 300 7333 Tölgy Waterfront

RL 400 7402 Tölgy Westcoast

RL 400 7403 Tölgy Campside

RL 400 7404 Tölgy Baywood

RL 400 7405 Tölgy Saltlake

RL 400 7406 Rangers choice

RL 400 7407 Bowmans selection

RL 400 7408 Cattlemans love

RL 400 7409 Prospecroes discovery

RB 400 7410 Moon light

RB 400 7411 Moon dust

RB 400 7412 Moon grey

RB 400 7413 Moon shadow

 

 


Ha ezt a padlót választja, 25 év garanciát kap hozzá!

Egészen hihetetlen, de igaz. Mi sem bizonyítja jobban a Meister vinyl padlóburkolatok kiemelkedő minőségét, mint a gyártó egyedülálló garancia vállalása. A Mantu Ajtóstúdió Kft. és a Meister Werke GmbH garanciális feltételekre vonatkozó szabályozása szerint (lásd Meister padlólerakási útmutató) a termékeinkre az alábbi jótállást vállaljuk.

Meister rigid vinyl padló: 25 év lakótéri felhasználás esetén.

 

 

 

A padló kiválasztása után még két fontos kiegészítőt is be kell szereznie, hogy elégedett legyen a végeredménnyel: szegélylécet és amennyiben szükséges, lépészajcsökkentő alátétet. Sokan elfeledkeznek ezekről a költségvetés kalkulálása során, így meglepetésként éri őket a magasabb végösszeg.

Éppen ezért, ha Meister rigid padlót vásárol, felár nélkül adjuk a kasírozott lépészaj csökkentő alátétet, valamint ajándékba adjuk a padló alá a PE fóliát és a rendelt padlómennyiséghez szükséges szegélylécet is!

*Az ár bruttó összeg és m2-re értendő.

 

Hogyan rendelheti meg a Meister rigid vinyl padlót?

 1. Egyeztessen időpontot kollégáinkkal, hogy csak Önre tudjunk figyelni! (Küldjön e-mailt a padlo@mantu.hu-ra, vagy hívja Kovács Veronikát a +36/70-450-4807-es telefonszámon).
 2. Majd látogasson el bemutatótermünkbe (1139, Röppentyű utca 73/A), és válogasson kedvére a színminták közül.

Az alábbi gombra kattintva megadhatja a telefonszámát, felhívjuk az időpont egyeztetés miatt. 

 


VISSZAHÍVÁST KÉREK