Alumin impulse

Alumin impulse

Alumin impulse
Szép ajtók egy életre

Szép ajtók egy életre

Eljött a 'bádogmennyország'

Mondhatnánk kis túlzással. De ha az ismerősei Önt is belsőépítészeti ínyencnek tartják, akkor bizony egyet fog érteni velünk. Ugyanis erre az újdonságra nem csak a minimál stílus rajongói fogják felkapni a fejüket, nem hiába tartott ennyi ideig, mire megszületett az Alumin alu beltéri tokszerkezet. 

Korábban csak az ipari és darabos acél, vagy alumínium tokokat használhattuk, melyek szerelése a legtöbb esetben nehéz és körülményes, ráadásul utólagos festést is igényeltek. 

Ezzel szemben az Alumin tokon nincsenek szemet és látványt zavaró csavarok, vagy lyukak, kizárólag az exkluzív fémen legeltetheti tekintetét. 

A képekért görgessen lejjebb ☟

Egy Alumin tok öltöztet

Ha imádja a hamisítatlan exkluzivítást, akkor valószínűleg azonnal beleszeret ebbe a tokba. Főleg, mert egy hasonlóan kirívó ajtólappal együtt olyan meghatározó elemei lesznek a lakásnak, hogy mindenkinek tátva marad a szája.
Az Alumin tokhoz nyugodtan választhat furnéros, festett, laminált, vagy üvegajtót is, mindegyikkel kompatibilis. A helyhiányra is gondoltunk, így falban, vagy fal előtt futó tolóajtóhoz is rendelhet Alumin tokszerkezetet. 
Egyelőre három féle gyári felületkezelésű színárnyalatban viheti haza őket: alu F1, rozsdamentes, és fehér.
Ha ennyi nem lenne még elég, akkor eláruljuk, hogy a perfekcionisták felületazonos Alumin szegélylécet is választhatnak a tokok mellé, talán ennél közelebb nem is kerülhetnek az említett mennyországhoz. 

Tájékoztató árak

Az Alumin tokok (ajtólap és kilincs nélkül) induló alap ára: 326.700 Ft+ÁFA
Ez az ár tájékoztató jellegű, nem tartalmazza az egyedi méretek és kivitelek (pl. toló), felárát. 
Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál.
A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben.

 

Mit fog szeretni az Alumin tokokban?

Mit fog szeretni az Alumin tokokban?

Azt, hogy ipari megoldások nélkül valósíthat meg ipari megjelenést.

Kapcsolódó

Kiegészítők Alumin tokokhhoz
Kiegészítők Alumin tokokhhoz

Ha ön semmilyen szempontból nem akar kompromisszumot kötni a belsőépítészeti stílus kialakításában, imádni fogja ezeket az Alumin kiegészítőket.

Az üvegajtó kollekció, ami mesésen mutat Alumin tokkal
Az üvegajtó kollekció, ami mesésen mutat Alumin tokkal

Bár valószínűleg minden ajtó jól mutat Alumin tokkal, de ezek a festett fehér üvegajtók végképp tökéletes választásnak bizonyulnak, ha odavan a különleges megoldásokért.

Erre figyeljen falban futó tolóajtó tervezésekor
Erre figyeljen falban futó tolóajtó tervezésekor

A tolóajtók igen kedveltek a modern lakberendezésben. Tervezésük és beépítésük azonban odafigyelést igényel, különben igen sok bosszúság forrása lehet. Mire is kell figyelnie?

Ajtóstílus magazin tervezgetőknek
Ajtóstílus magazin tervezgetőknek

Kíváncsi rá, hogy mik a legújabb beltéri ajtó trendek, vagy, hogy mire kell figyelnie az ajtók kiválasztásánál? Lapozzon bele magazinunkba, hogy Ön is felkészülten vágjon neki az ajtóvásárlásnak.