Bartels ajtók

Bartels ajtók

Bartels ajtók
Szép ajtók egy életre

Szép ajtók egy életre

A beltéri ajtók Bentley-je

Képzelje el, hogy az idei nyaralását nem a francia, vagy olasz Riviérán tölti el, hanem valahol a Karib tenger egy privát szigetének homokos fövenyén, ahol személyzet hordja Önnek a finomabbnál finomabb falatokat. Ha össze kéne hasonlítanunk a Bartels ajtóit a többi prémium ajtónkkal, talán így érzékeltethetnénk a legjobban. 

Ezek nem pusztán ajtók, hanem olyan különleges belsőépítészeti építőelemek, amikkel álom otthonokat valósítunk meg. Mind alapanyagukban, mind a megjelenésükben a legmagasabb minőséget képviselik beltéri ajtóink között. 

A kézzel készített tokokat elemben szállítjuk, így nincsenek illesztési hézagok. A strapabíró exkluzív rozsdamentes vasalatok és a mágnes zárak önmagukban is hatalmas értéket képviselnek, hát még ajtó alkatrészként.

Kérhet egyedi festett és furnér felületeket, utóbbit nem mindennapi pácolásokkal is. Kombinálhatóak tapétával, falpanelekkel, bútorpanelekkel, itt aztán tényleg csak a képzelete szab határt a végeredménynek. 

A képekért görgessen lejjebb ☟

Képeink csak inspirációként szolgálnak, és amint láthatja ugyanazon ajtó több köntösben is szerepelhet. Javasoljuk, hogy készíttesse el a látványtervet belsőépítészével, majd jöjjenek el hozzánk egy egyeztetésre, ahol átbeszélhetjük a kérdéses részleteket, lévén sok esetben több milliós beruházásról beszélünk.  

 

Tájékoztató árak

Bartels beltéri ajtóink induló alap ára: 928.000 Ft+ÁFA
Ez az ár tájékoztató jellegű, nem tartalmazza az egyedi méretek és kivitelek (pl. toló, vagy üveghely kivágás,), az egyéb kiegészítők (tapéta, falpanelek, panelek) felárát, valamint a kilincs árát. 
Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál.
A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben.
 

 

Mit fog szeretni a Bartels ajtókban?

Mit fog szeretni a Bartels ajtókban?

Szerintünk mindent.

Kapcsolódó

Mire figyeljen a nyitásirányoknál?
Mire figyeljen a nyitásirányoknál?

Elsőre talán nem is egyértelmű a kérdés, pedig akad néhány dolog, amire érdemes figyeljen a beltéri ajtók nyitásirányának meghatározásánál. Nézzük, mik lehetnek ezek.

Két szárnyú beltéri ajtók pro és kontra
Két szárnyú beltéri ajtók pro és kontra

Mivel a legújabb belsőépítészeti trendek a nagy, világos és osztatlan tereket kedvelik és használják, egyre kevesebb esetben találkozunk már kétszárnyú beltéri ajtókkal a tervrajzokon. Pedig megvan a maguk előnye, nézzük , mik is azok.

Ajtóbeépítés szépen és csúnyán
Ajtóbeépítés szépen és csúnyán

Sajnos az elmúlt 20 év építőipari minősége hozzászoktatott bennünket, hogy elfogadjuk az igénytelen, szakszerűtlen munkát. Leginkább azért, mert lassan már nincs pozitív példa, amihez viszonyítani tudnánk. Nézzük hát, mi szép, és mi nem?

Ajtóstílus magazin tervezgetőknek
Ajtóstílus magazin tervezgetőknek

Kíváncsi rá, hogy mik a legújabb beltéri ajtó trendek, vagy, hogy mire kell figyelnie az ajtók kiválasztásánál? Lapozzon bele magazinunkba, hogy Ön is felkészülten vágjon neki az ajtóvásárlásnak.