Festett ajtók

Festett ajtók

Festett ajtók
Szép ajtók egy életre

Szép ajtók egy életre

Fehér ajtók, színes otthonok

A festett ajtókról szinte mindenkinek a régi panelházak kevésbé esztétikus fehér ajtói jutnak eszébe, mondtuk el rengetegszer jó néhány évvel ezelőtt. Azóta egyre kevésbé kell ezzel a mondattal indítanunk, mert a lakkozott fehér ajtók szép csendben megnyerték maguknak a szépségre és tisztaságra nyitott szíveket. 

Ahogy arról sem kell már említést tennünk, hogy ezek a fehér ajtók fehérek is maradnak -  köszönhetően az autóiparban is használatos robottechnológiás lakkozásnak- mert ez már rég minőségi alapkövetelmény lett a kategóriában.

Ha van még olyan újonnan gyártott fehér festett ajtó, ami idővel besárgul, azt nem is neveznénk minőségnek.   

A képekért görgessen lejjebb ☟

Egy ideális ajtó örök lázadóknak is

A fehér ajtók óriási előnye pedig elvitathatatlan: bármilyen színvilágba illenek, hiszen körülöttük állandóan változhat a fal színe, a textilek mintája, bármi, amit idővel ön le szeretne cseréni, mert a fehér minden más színnel jól kombinálható. 

Ezért elsősorban azoknak ajánljuk, akik függetlenek szeretnének maradni a gyorsan változó divattól, vagy olyan hosszú távú megoldást keresnek, mely mindig friss és aktuális marad. Ráadásul nálunk a fehérnek több árnyalata is van, hogy az igazán megfelelőt választhassa ki otthonához.

Tájékoztató árak

A festett beltéri ajtóink induló alap ára: 182.000 Ft+ÁFA
Ez az ár tájékoztató jellegű, nem tartalmazza az egyedi méretek és kivitelek (pl. toló, vagy üveghely kivágás), vagy az alap  fehértől eltérő színű felületek felárát, illetve a kilincs árát. 
Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál.
A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben.

Mit fog szeretni lakkozott fehér ajtóinkban?

Mit fog szeretni lakkozott fehér ajtóinkban?

Azt, hogy nem sárgulnak be, nincs festékfolyás a felületükön, és ellenállóbbak a sérülésekkel szemben, mint hajdani társaik.

Kapcsolódó

Milyen egy tartós beltéri ajtó?
Milyen egy tartós beltéri ajtó?

Akár egy beltéri ajtóról is könnyen el tudjuk dönteni, hogy tetszik, vagy sem, de mi a helyzet a tartóssággal? Hogyan állapítsuk meg, hogy a választott termék vajon tartósnak bizonyul-e?

Mire figyeljen a nyitásirányoknál?
Mire figyeljen a nyitásirányoknál?

Elsőre talán nem is egyértelmű a kérdés, pedig akad néhány dolog, amire érdemes figyelnie a beltéri ajtók nyitásirányának meghatározásánál. Nézzük, mik lehetnek ezek.

Minden beltéri ajtón ugyanott van a kilincs?
Minden beltéri ajtón ugyanott van a kilincs?

Ajtós szakmai ártalom, hogy bárhova is megyünk, alaposan megvizslatjuk a nyílászárókat. A kilincs elhelyezkedésének kérdése már sokszor előkerült, kiveséztük a témát.

Ajtóstílus magazin tervezgetőknek
Ajtóstílus magazin tervezgetőknek

Kíváncsi rá, hogy mik a legújabb beltéri ajtó trendek, vagy, hogy mire kell figyelnie az ajtók kiválasztásánál? Lapozzon bele magazinunkba, hogy Ön is felkészülten vágjon neki az ajtóvásárlásnak.