Funérozott ajtók

Funérozott ajtók

Funérozott ajtók
Szép ajtók egy életre

Szép ajtók egy életre

Költöztesse otthonába a természet legcsodálatosabb fáit

Ellentétben az olcsóbb árkategóriát jelentő laminált ajtókkal, a furnérozott ajtók felületei nem műanyag reprodukciók, hanem természetes anyagú, valódi fából készülnek.

Furnéros ajtót választani nem csak azt jelenti, hogy Ön a természetesség híve, vagy, hogy pusztán idegengedik a műanyag felületektől. Egy furnéros ajtó olyan értékeket képvisel, amit a tradícióval, a szaktudással, a kézművességgel, és a természetes szépséggel azonosíthatunk.

Ráadásul pont a furnéros ajtó a legjobb példa rá, hogy kár a hagyományost unalmasnak bélyegezni, hiszen nincs nála változékonyabb beltéri ajtó.

A furnér azért is különleges felület, mert minden egyes fa erezete más és más (még ha egyazon fajtáról van is szó), ezért minden furnéros ajtó mintája különbözik egymástól. A furnér felület, akárcsak egy jó bor, idővel érik, azaz változik a színe, a tónusa. Egy világos furnér sötétedik, míg egy sötét furnér világosodik az évek során.

Bár a különböző furnérképek egyedivé teszik a fa ajtókat, ha a gyártás során nem ügyelnek arra, hogy az otthonába kerülő ajtók felülete egy terítékből készüljön, a megengedettnél nagyobbak is lehetnek az ajtók közötti színkülönbségek. Ez pedig nem mutat jól, főként, ha az ajtók egymáshoz közel esnek. Furnérozott ajtóinknál figyelembe veszik a gyártás során, hogy mely ajtóknak kell egy terítékből készülniük, ezért valóban otthona díszei lesznek.

A képekért görgessen lejjebb ☟

A fa kifinomult lelke, a minimál furnér

Mi történik, ha ötvözzük a német precízitást az olasz stílusérzékkel? Valami igazán különleges, amit úgy hívunk minimál furnér. Az egyik legrégebbi német ajtógyártó partnerünk által megálmodott és különleges eljárással létrehozott felületkezelése egyedi, semmivel össze nem téveszthető külsőt ad a beltéri ajtónak.

A minimál furnér felületeket elsősorban akkor ajánljuk önnek, ha nem kedveli a karakteres furnér színeket és erezeteket, de ragaszkodik a természetes anyagok használatához.

A furnér lemez finomra csiszolt felületének homogén és lágy fényű megjelenése - a fára egyébként jellemző karakteres rajzolat helyett- lehetőséget teremt a lakberendezésben megjelenő legkülönbözőbb fa felületekkel, vagy élénkebb falszínekkel, lakberendezési tárgyakkal való könnyű összehangolásra. 

Tájékoztató árak

A furnérozott beltéri ajtóink induló alap ára: 250.000 Ft+ÁFA
Ez az ár tájékoztató jellegű, nem tartalmazza az egyedi méretek és kivitelek (pl. toló, vagy üveghely kivágás) felárát, valamint a kilincs árát. 
Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál.
A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben.

Mit fog szeretni furnérozott beltéri ajtóinkban?

Mit fog szeretni furnérozott beltéri ajtóinkban?

Azt, hogy a gondosan válogatott fa furnérok visszaadják a fa természetes szépségét, időtálló lakkozásuk megvédi őket az elhasználódástól az Ön otthonában is.

Kapcsolódó

Így készül a furnér lemez
Így készül a furnér lemez

A fa az egyik legrégibb építőanyag, ami a tartósságot, a természetességet, és a minőséget képviseli. Nem véletlen, hogy ennyi értékes bútor készül belőle. De vajon, hogy készül a furnér felület?

Tudjon meg többet a Minimál furnérról
Tudjon meg többet a Minimál furnérról

A furnérozott beltéri ajtók azok szívét rabolják el, akik otthonukban a természetességet, természetközelséget kedvelik. Ezzel az új ajtócsaláddal már a lakberendezési stílusban sem kell kompromisszumot kötni.

Milyen egy tartós beltéri ajtó?
Milyen egy tartós beltéri ajtó?

Akár egy beltéri ajtóról is könnyen el tudjuk dönteni, hogy tetszik, vagy sem, de mi a helyzet a tartóssággal? Hogyan állapítsuk meg, hogy a választott termék vajon tartósnak bizonyul-e?

Ajtóstílus magazin tervezgetőknek
Ajtóstílus magazin tervezgetőknek

Kíváncsi rá, hogy mik a legújabb beltéri ajtó trendek, vagy, hogy mire kell figyelnie az ajtók kiválasztásánál? Lapozzon bele magazinunkba, hogy Ön is felkészülten vágjon neki az ajtóvásárlásnak.