Laminált ajtók

Laminált ajtók

Laminált ajtók
Szép ajtók egy életre

Szép ajtók egy életre

Ezek az ajtók látványban vetekszenek az igazi fával

Mondhatni tökéletes másolatok hobby műkedvelőknek. A fával való takarékosság és a kedvezőbb árfekvés jegyében születtek a nyomdai úton előállított fa hatású termékek, melyek felülete laminálással kerül a bútorlapokra, vagy az ajtókra.

A laminált felület annál értékesebb, minél jobban hasonlít a valódi fára. Ezért nem csak a szín, hanem a fa erezetének valósághű ábrázolása, sőt az erezet struktúrájának megléte is elengedhetetlen egy prémium kategóriájú laminált ajtó esetében.

A fa hatású ajtók előnye, hogy minden egyes ajtó egyforma lesz, hiszen csak egyetlen fa erezetét másolták le a mintához. A fa hatású ajtók színe változni sem fog, mindig ugyanolyan marad.

Pár éve a fa utánzatú bútorokat és ajtókat még az avatatlan szem is messziről kiszúrta. Azonban az ajtógyártási technika rengeteget fejlődött azóta. Így ha Ön a kedvezőbb árú, könnyebben tisztítható, kevesebb ápolást igénylő laminált ajtóinkat választja, nem kell attól tartania, hogy otthona műanyag hatást kelt.

Egy fa hatású ajtó ideális választás, ha strapabíróságra van szüksége, pl gyerekszobába, vagy üzlethelyiségbe, ugyanis a jó minőségű CPL felület ütés és karcálló, nem utolsósorban pedig könnyen takarítható.

A képekért görgessen lejjebb ☟

Viszlát könnyen sérülő sarkos, és unalmas kerek élek!

Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is látott már kitört szélű ajtólapot, élekről leváló élfóliát, csúnya illesztési hézagokat, vagy az ajtó szélén éktelenkedő zsíros kéznyomokat. Ezekből a példákból is láthatja, hogy a laminált ajtók esetében a sarkos élképzés felér egy halálos ítélettel. 

A kerekített él már megkíméli Önt ezektől a rémes esetektől, feltéve, ha nem bánja, hogy néhány lakberendezési stílushoz kevésbé passzol a megjelenése. Mondanunk sem kell, megtaláltuk a megoldást, nem csak a minimál rajongók legnagyobb örömére.

Az egyedülálló Finom él technológia attól különleges, hogy a mindössze 2 mm rádiuszú él mind az ajtólapon, mind az ajtótokon szinte szögletesnek hat, ezáltal tökéletesen megfelel a sarkosságot, letisztult formákat előnyben részesítő lakberendezési stílusokban.

Ugyanakkor tökéletes védelmet nyújt az ajtó éleinek is, ezért azok nem sérülnek, válnak le, vagy piszkolódnak el, ahogy ez egy átlagos, sarkos élű ajtólapnál előbb-utóbb bekövetkezik.

Tájékoztató árak

A fa hatású beltéri ajtóink induló alap ára: 120.000 Ft+ÁFA
Ez az ár tájékoztató jellegű, nem tartalmazza az egyedi méretek és kivitelek (pl. toló, vagy üveghely kivágás) felárát, valamint a kilincs árát. 
Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál.
A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben.

Mit fog szeretni fa hatású beltéri ajtóinkban?

Mit fog szeretni fa hatású beltéri ajtóinkban?

Azt, hogy a speciális él kialakítás megakadályozza a szennyeződések lerakódását az ajtó élén, ezért sokkal könnyebb a tisztán tartása.

Kapcsolódó

Az olcsó fa hatású beltéri ajtók titka
Az olcsó fa hatású beltéri ajtók titka

Ha már Ön is végignézte a piacon a jelenlegi beltéri ajtó kínálatot, könnyen megállapíthatja, hogy a fa hatású belső ajtók a legnépszerűbbek, leginkább a kedvező áruk miatt. Szeretné tudni, hogy mi ennek az oka?

Milyen egy tartós beltéri ajtó?
Milyen egy tartós beltéri ajtó?

Akár egy beltéri ajtóról is könnyen el tudjuk dönteni, hogy tetszik, vagy sem, de mi a helyzet a tartóssággal? Hogyan állapítsuk meg, hogy a választott termék vajon tartósnak bizonyul-e?

Mire figyeljen a nyitásirányoknál?
Mire figyeljen a nyitásirányoknál?

Elsőre talán nem is egyértelmű a kérdés, pedig akad néhány dolog, amire érdemes figyelnie a beltéri ajtók nyitásirányának meghatározásánál. Nézzük, mik lehetnek ezek.

Ajtóstílus magazin tervezgetőknek
Ajtóstílus magazin tervezgetőknek

Kíváncsi rá, hogy mik a legújabb beltéri ajtó trendek, vagy, hogy mire kell figyelnie az ajtók kiválasztásánál? Lapozzon bele magazinunkba, hogy Ön is felkészülten vágjon neki az ajtóvásárlásnak.