Festett ajtók

Festett ajtók

Festett ajtók
Szép ajtók egy életre

Szép ajtók egy életre

A beltéri ajtók kaméleonjai

Aki csak egy kicsit is járatos a lakberendezésben, az meg tudja erősíteni, hogy a fehér ajtók tényleg a nyílászárók kaméleonjai, hiszen szinte bármilyen színvilághoz illeszkednek.

Ezt az ezerarcúságot fokozhatja tovább, ha valamilyen modern megjelenést választ otthonába, például síkban záródó, marásokkal, vagy díszcsíkkal díszített kivitelt.

Ahány ház, annyi marás

A festett fehér mart modellek visszafogottan elegánsak, köszönhetően a diszkrét marásképeknek. Választhat egy, vagy több marást vízszintesen, vagy függőlegesen is.

Sőt, a marások formájával sem kell kompromisszumot kötnie. Ha nem hisz a szemének, vizsgálja meg mart ajtóinkat közelebbről, hogy láthassa, mi nem ismerünk lehetetlent. Ugyanis ha a modernebb lakberendezési stílusokért rajong, akkor két féle sarkos maráskép közül is választhat.

Ha inkább a kerekített formákhoz vonzódik, akkor szintén két féle típusból választhat. És végül ne feledjük még az ék alakú marásképeket sem, amelyek a padlóburkolatok V fugájához hasonlóan dobják fel az ajtólap felületének egyhangúságát.

A képekért görgessen lejjebb ☟

Amikor a felületre fémet rakunk

Egy jól megválasztott díszítéssel bármelyik ajtólap teljesen új arcát mutatja meg nekünk. A süllyesztett, vagy a ragasztott domború fém díszítő lécekkel egyből karakteressé, dögössé, vagy elegánssá változtathat bármilyen ajtó felületet. 
Ha igazi ajtós ínyencségre vágyik, akkor nézze meg a síkba illesztett rozsdamentes fém díszítésünket, aminél nincsenek csúf hézagok a mm ponosságú szériagyártásnak köszönhetően.  

A festett ajtó nem csak fehér lehet? Nálunk nem!

A festett ajtófelületek olyan színeknek biztosítanak lehetőséget, melyeket sem laminált, sem furnérozott felületekből nem tudnak legyártani. A festett felület szépsége a fehér ajtóknál is szemet gyönyörködtető, a színesek esetében sincs ez másképp.
Festett ajtóink a RAL színskála színeiből kerülnek ki, így tényleg bármilyen árnyalatot választhat otthonába. A lakkozási technológiának köszönhetően színük nem változik, és kevésbé sérülékenyek. 

Tájékoztató árak

A festett beltéri ajtóink modern kivitelben (pl síkban záródás) induló alap ára: 321.000 Ft+ÁFA
Mart festett beltéri ajtóink induló alap ára: 221.000 Ft+ÁFA
Fémcsíkkal díszített festett fehér beltéri ajtóink induló alap ára: 216.700 Ft+ÁFA
Ezek az árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az egyedi méretek és kivitelek (pl. toló, vagy üveghely kivágás) felárát, valamint a kilincs árát. 
Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál.
A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben.

 

Mit fog szeretni lakkozott fehér ajtóinkban?

Mit fog szeretni lakkozott fehér ajtóinkban?

Azt, hogy a mart ajtók marásai tökéletesen el és kidolgozottak, felületük tükör simaságú, ezért közelről nézve sem fog hibát találni rajtuk.

Kapcsolódó

Milyen egy tartós beltéri ajtó?
Milyen egy tartós beltéri ajtó?

Akár egy beltéri ajtóról is könnyen el tudjuk dönteni, hogy tetszik, vagy sem, de mi a helyzet a tartóssággal? Hogyan állapítsuk meg, hogy a választott termék vajon tartósnak bizonyul-e?

Mire figyeljen a nyitásirányoknál?
Mire figyeljen a nyitásirányoknál?

Elsőre talán nem is egyértelmű a kérdés, pedig akad néhány dolog, amire érdemes figyeljen a beltéri ajtók nyitásirányának meghatározásánál. Nézzük, mik lehetnek ezek.

Minden beltéri ajtón ugyanott van a kilincs?
Minden beltéri ajtón ugyanott van a kilincs?

Ajtós szakmai ártalom, hogy bárhova is megyünk, alaposan megvizslatjuk a nyílászárókat. A kilincs elhelyezkedésének kérdése már sokszor előkerült, kiveséztük a témát.

Ajtóstílus magazin tervezgetőknek
Ajtóstílus magazin tervezgetőknek

Kíváncsi rá, hogy mik a legújabb beltéri ajtó trendek, vagy, hogy mire kell figyelnie az ajtók kiválasztásánál? Lapozzon bele magazinunkba, hogy Ön is felkészülten vágjon neki az ajtóvásárlásnak.