Funérozott ajtók

Funérozott ajtók

Funérozott ajtók
Szép ajtók egy életre

Szép ajtók egy életre

Modern furnér ajtókkal a környezetvédelemért

Húsz évvel ezelőtt a furnérozott fa ajtók választéka többnyire a bükk, juhar, és tölgy színhármasából állt. Elég egyhangú, nem igaz? Azonban a legtöbb fa ajtó még mindig ezekből a fa típusokból készül, mégis a különböző árnyalatoknak és díszítéseknek köszönhetően lényegesen több variáció áll az Ön rendelkezésére is. 

Persze sok gyártó a mai napig készít egzotikus hangzású fákból is ajtókat. De ha Ön csak fenntartható erdőgazdálkodásokból nyert fákból készült ajtókat választ, elmondhatja magáról, hogy már tett valamit az esőerdőkért.

Tapasztalatunk szerint, a belsőépítészek is szeretnek az általános furnér felületekkel dolgozni, mert sokféle színárnyalatuknak köszönhetően sokoldalúan tudják felhasználni őket. Ezzel szemben egy markánsabb trópusi erezet, vagy színvilág erősen megköti a kezüket a belső terek kialakításában.

A képekért görgessen lejjebb ☟

A nyers természetesség a modern furnérozott ajtók titka

A hagyományos furnér ajtókkal szemben, a modern furnérozott ajtók felületét matt lakkozással fedik, ettől nem fénylenek annyira, sokkal természetesebbnek hat a megjelenésük. A nagy csomós, szálkásnak ható nyers felületek kedveznek az aktuális lakberendezési trendek követelményeinek, sokkal figyelemfelkeltőbbek a homogénebb felületeknél.

Természetesen a furnéros ajtókat is rendelheti modern, síkban záródó kivitelben, ami a minimál stílus kedvelt kiegészítője, mert ennél  a pántok nem láthatóak. Ha még inkább erősítené a minimál stílusjegyeket, akkor elhagyhatja a kulcslyukfuratot is, így csak a kilincs díszíti az ajtólapot. 

A fém díszcsíkok elegánssá, vagy akár karakteressé is tehetnek egy ajtót. Ráadásul ha még a lakásban található többi fém színével is összehangolja a csíkok felületét, akkor teljesen egységes végeredményben gyönyörködhet. 

Tájékoztató árak

A furnérozott beltéri ajtóink modern kivitelben (pl síkban záródás) induló alap ára: 308.000 Ft+ÁFA
Fém csíkkal díszített falcolt furnérozott beltéri ajtóink induló alap ára: 223.000 Ft+ÁFA
Ezek az árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az egyedi méretek és kivitelek (pl. toló, vagy üveghely kivágás) felárát, valamint a kilincs árát.
Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál.
A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben.

Mit fog szeretni furnérozott beltéri ajtóinkban?

Mit fog szeretni furnérozott beltéri ajtóinkban?

Azt, hogy a többrétegű UV keményített lakkozás megakadályozza a felületen kialakuló repedéseket, így hosszú ideig gyönyörködhet eredeti szépségükben.

Kapcsolódó

Így készül a furnér lemez
Így készül a furnér lemez

A fa az egyik legrégibb építőanyag, ami a tartósságot, a természetességet, és a minőséget képviseli. Nem véletlen, hogy ennyi értékes bútor készül belőle. De vajon, hogy készül a furnér felület?

Tudjon meg többet a Minimál furnérról
Tudjon meg többet a Minimál furnérról

A furnérozott beltéri ajtók azok szívét rabolják el, akik otthonukban a természetességet, természetközelséget kedvelik. Ezzel az új ajtócsaláddal már a lakberendezési stílusban sem kell kompromisszumot kötni.

Milyen egy tartós beltéri ajtó?
Milyen egy tartós beltéri ajtó?

Akár egy beltéri ajtóról is könnyen el tudjuk dönteni, hogy tetszik, vagy sem, de mi a helyzet a tartóssággal? Hogyan állapítsuk meg, hogy a választott termék vajon tartósnak bizonyul-e?

Ajtóstílus magazin tervezgetőknek
Ajtóstílus magazin tervezgetőknek

Kíváncsi rá, hogy mik a legújabb beltéri ajtó trendek, vagy, hogy mire kell figyelnie az ajtók kiválasztásánál? Lapozzon bele magazinunkba, hogy Ön is felkészülten vágjon neki az ajtóvásárlásnak.