Laminált ajtók

Laminált ajtók

Laminált ajtók
Szép ajtók egy életre

Szép ajtók egy életre

Olykor a kis dolgok tesznek naggyá, akár egy ajtót is

Miben különbözik a modern fa hatású ajtó a hagyományostól? A gyártástechnológia miatt tulajdonképpen minden ajtót modernnek nevezhetnénk, de mi mégsem tesszük.

Számunkra egy modern ajtó nem feltétlenül a színében, vagy a felületében hordozza az innovációt, hanem inkább a formájában. A hagyományos ajtókhoz képest ilyen forma váltás például a síkban záródó kivitel, a kulcslyukfurat elhagyása, vagy a különböző díszítő csíkok használata. 

Így születik a modern fa hatású beltéri ajtó

Legyen szó akár laminált, akár más felületű beltéri ajtóról, a jól megválasztott díszítéssel bármelyik ajtólap teljesen új arcát mutatja meg nekünk.

A süllyesztett, vagy a domború fém díszítő lécekkel egyből karakteressé, dögössé, vagy elegánssá változtathat bármilyen ajtót. Tovább fokozhatja a hatást, ha a kilincs és a pántok színével megegyező díszcsíkot választ az ajtóhoz, így az ajtón egységes színben jelenhetnek meg a fém felületek. 

 A síkban záródó nyílászárók a minimál stílus kedvelt kiegészítői, mert ennél a kivitelnél a pántok nem láthatóak. Ha még inkább erősíteni szeretné a minimál stílusjegyeket, akkor elhagyhatja a kulcslyukfuratot is, így csak a kilincs díszíti az ajtólapot.

Ha pedig valami igazán különlegeset szeretne látni otthonában, akkor a síkban záródó kivitelhez válasszon eltérő színű ajtólapot és tokot. Ez az azonnali kontraszt senki figyelmét sem fogja elkerülni, zsebelje be nyugodtan az elsimerő pillantásokat.

A zárhatóságról sem kell lemondania, ha a minimál stílushoz ragaszkodik, mert arra is van lehetőség, hogy a kulcslyuk és a kilincs rozettákat az ajtólapba süllyesztve kérje.

A képekért görgessen lejjebb ☟

Tájékoztató árak

A fa hatású beltéri ajtóink modern kivitelben (pl síkban záródás) induló alap ára: 262.500 Ft+ÁFA
Fém csíkkal díszített, falcolt fa hatású beltéri ajtóink induló alap ára: 165.400 Ft+ÁFA
Ezek az árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az egyedi méretek és kivitelek (pl. toló, vagy üveghely kivágás) felárát, valamint a kilincs árát.
Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál.
A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben.

Mit fog szeretni fa hatású beltéri ajtóinkban?

Mit fog szeretni fa hatású beltéri ajtóinkban?

Azt, hogy a laminált felületek fa reprodukciói szinte valódi fának tűnnek a rajzolatnak és az erezetnek köszönhetően, ezért nincs olcsó műanyag hatásuk.

Kapcsolódó

Az olcsó fa hatású beltéri ajtók titka
Az olcsó fa hatású beltéri ajtók titka

Ha már Ön is végignézte a piacon a jelenlegi beltéri ajtó kínálatot, könnyen megállapíthatja, hogy a fa hatású belső ajtók a legnépszerűbbek, leginkább a kedvező áruk miatt. Szeretné tudni, hogy mi ennek az oka?

Milyen egy tartós beltéri ajtó?
Milyen egy tartós beltéri ajtó?

Akár egy beltéri ajtóról is könnyen el tudjuk dönteni, hogy tetszik, vagy sem, de mi a helyzet a tartóssággal? Hogyan állapítsuk meg, hogy a választott termék vajon tartósnak bizonyul-e?

Mire figyeljen a nyitásirányoknál?
Mire figyeljen a nyitásirányoknál?

Elsőre talán nem is egyértelmű a kérdés, pedig akad néhány dolog, amire érdemes figyelnie a beltéri ajtók nyitásirányának meghatározásánál. Nézzük, mik lehetnek ezek.

Ajtóstílus magazin tervezgetőknek
Ajtóstílus magazin tervezgetőknek

Kíváncsi rá, hogy mik a legújabb beltéri ajtó trendek, vagy, hogy mire kell figyelnie az ajtók kiválasztásánál? Lapozzon bele magazinunkba, hogy Ön is felkészülten vágjon neki az ajtóvásárlásnak.