Meister fa parketták

Meister fa parketták

Meister fa parketták
A leginnovatívabb német padlógyártó

A leginnovatívabb német padlógyártó

Természetes otthon, Longlife fa parketta

Ön is imádni fogja, hogy a Meister fa padlóburkolatok gyártását is alaposság, precízitás, és tudatosság jellemzi. A fa felületek például kizárólag európai erdőgazdálkodásból származnak, ahol minden kivágott fa helyére új csemetéket ültetnek.

A hagyományos fenyő hordozóréteggel szemben - ami sérülékenyebbé teszi a fa parkettákat - a Meister nagy tömörségű HDF hordozóréteget használ, ezért a panelek stabilak, és a zajt is jobban elnyelik. 

A speciális felületkezelés miatt pedig nem kell aggódnia azon sem, hogy a sűrűn járt útvonalak jól látható ösvénnyé kopódnak ki a padlón. Ugyanis a Weartec Nature felületkezelés lényege, hogy az olajozott felületnél az olaj és a gyanta mélyen belehatol a szerkezetbe és egy lélegző védőréteget képez.

A felületkezelésnek ez a módja természetes hatású visszafogott fényt ad, kiemeli a fa struktúráját és nedvességszabályozó hatású, ezért rendkívül egészséges lakókörnyezetet teremt. Az olajozott felületű parketták gyárilag felületkezeltek, de rendszeres időközönként ápolást igényelnek.

A Duratec Plus felületkezésnél a parketták lakkozása 7 rétegben történik, ami különösen ellenállóvá teszi a felületet. A lakkozás egyes modelleknél enyhén fényes, másoknál pedig matt, ami a fa jellemző jegyeit még jobban kiemeli.

A képekért görgessen lejjebb ☟

A tölgy a lelke mindennek

A Meister nagy hangsúlyt fektet a tölgy fa padlókra, és nem csak azért, mert még mindig ez a legkedveltebb sokoldalú szín a lakberendezésben. Nem véletlenül, a tölgy az egyik legszebb és legtermészetesebb fafajtánk, gyönyörű naturális struktúrájával a természet közelségét hozza el otthonunkba.
Az összesen 11 féle struktúrális megjelenítésnek köszönhetően számos színárnyalat közül választhat a világostól a sötétebbig, a karakterestől a homogénebb felületig.
Többféle panel méretből választhat a négyzetestől a hajópadlón át az egészen hosszúig (420 cm). Természetesen mindegyik Meister fa parketta a klikkrendszernek köszönhetően könnyű és gyors. 

Tájékoztató árak

Fa padlóink több kivitelben, méretben és színben választhatóak. A fa padlók árai 19.500 - 30.000 Ft+ÁFA /mközött mozognak.
Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál.
A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben, vagy a gyártó weboldalán: www.meister.com

Ajánlatot a padlo@mantu.hu email címen kérhet. 

Mit fog szeretni a Meister fa parkettákban?

Mit fog szeretni a Meister fa parkettákban?

Azt, hogy a fa furnér speciális felületkezeléssel együtt kerül rá a hordozórétegre, így a fa parketták kopásállósága kiváló.

Kapcsolódó

Hosszú padlóburkolatok óriási nappalikhoz
Hosszú padlóburkolatok óriási nappalikhoz

A nagy alapterületű helyiségek még jobban mutatnak, ha hosszú szálméretű padlóburkolattal hangsúlyozzuk méretüket. Ismerje meg a Meister PD 550-et, vagyis a hosszú padlóburkolatot.

Az újjászületett halszálkaminta - Meister PS 500 fa padló
Az újjászületett halszálkaminta - Meister PS 500 fa padló

Mindig is imádta a klasszikus halszálkamintás parkettát, de elavultnak tartja a kivitelezést? Akkor ez a modern fa padló Önnek készült!

Padlófűtéshez kő vagy fa burkolatot válasszon?
Padlófűtéshez kő vagy fa burkolatot válasszon?

Ki ne szeretne otthonában a jó meleg padlón mezítláb járkálni és élvezni a padlófűtés előnyeit? Azonban adódik a kérdés, hogy milyen burkolatot válasszunk a padlófűtés fölé. Követ vagy fát?