Meister laminált padlók

Meister laminált padlók

Meister laminált padlók
A leginnovatívabb német padlógyártó

A leginnovatívabb német padlógyártó

Úgy néz ki, mint az igazi fa! -típusú laminált padlók

Ahogy a beltéri ajtóknál, a padlóburkolatoknál is azért jött létre ez a kategória, hogy a fa padlóburkolatokhoz képest legyen egy kedvezőbb árú alternatíva. Azonban kár lenne őket egyszerű utánzatoknak hívni, hiszen a mai nyomtatási technológia igazi csodákra képes. 

A Meister pedig használja is a rendelkezésre álló eszközöket, így a laminált padlóinak megjelenése több, mint valósághű. Már nem csak a színárnyalatokat, vagy az erezetet tudják hajszálra pontosan rendkívüli minőségben visszaadni, de a fa pórusait, egyenetlenségeit is, amitől egyedi és élő lesz a padló megjelenése.

A képekért görgessen lejjebb ☟

Ráadásul ezek a laminált padlók csendesek

Legyen bármennyire is valósághű, a laminált padló akkor is műanyag. És bizony a hangzása is az, ami azt jelenti, hogy kevésbé tompítja a lépészajt, mint a fa padló.

Amivel leginkább az alattunk levő helyiségben levőket tudjuk zavarni. Ilyenkor jobb, ha az alsó szomszéd nem túl vájt fülű, vagy házsártos, de egy családi házban a gyerekszobát se érdemes a nappali fölé betervezni. 

Ennek a problémának a kiküszöbölésére alkotta meg a Meister azt az ásványi anyagokból készült alátétet, amit a laminált padló alá terítve, vagy gyárilag a panelekre kasírozva megakadályozhatjuk a kopogó hangokat.

Így nem kergeti őrületbe az alsó szomszédot, és ön sem kap idegrohamot a gyerekszobából lehallatszódó 'kopácsolástól'.

A Meister laminált padlók igazi titka

A legtöbb helyen kapható laminált burkolatokkal szemben a Meister HDF hordozóanyagot használ a padlóihoz, ami egy olcsó és puha fenyő hordozóréteggel szemben extra stabilitást ad az egész felületnek. Például ezért sem lesz olyan érzésünk, mintha az hullámozna alattunk járás közben. 

Kevesen tudják, hogy egy melegburkolatnál nem a vastagsága adja a jó minőséget, hanem a hordozóréteg sűrűsége. Vagyis, minél sűrűbb, annál stabilabb, és annál kevésbé veszi fel a nedvességet. Így pedig a padlólap széle sem fog felpöndörödni a felülettel együtt. 

A Meister ezen túlmenően úgy turbózta fel a HDF hordozóréteget, hogy bevonta egy úgy nevezett Aquasafe védőréteggel, ami további védelmet nyújt az aljzatból feljövő nedvességgel, és a nagyobb páratartalommal szemben. Így a Meister laminált padlók nem deformálódnak idővel sem.

Valószínűleg Ön is azért szeretne laminált padlót, mert az otthona strapabíróságot igényel. Idővel bizony a legjobb felületek is megsínylik a hétköznapokat. Ezért adja a Meister a Diamond Pro felületkezelést a laminált padlóihoz, mert ennek köszönhetően ellenállóbbak a mikrokarcolásokkal szemben, és kevésbé kopnak ki azok a részek, ahol sűrűn járkálunk.

A laminált padlón zokniban mászkálni olykor megrázóan feltöltő élmény lehet. Ilyenkor nem csak másokat megérintve szikrázhat közöttünk a levegő, de a fém tárgyak is okozhatnak mókás pillanatokat. Szerencsére a Meister laminált padlói rendelkeznek egy antisztatikus hatású réteggel (közvetlenül a Diamond Pro alatt), melynek köszönhetően nyugodtan zoknizhat az egész lakásban anélkül, hogy a szőrei égnek állnának. Az már csak ráadás, hogy így a por sem akar annyira megtelepedni a felületen.

Tájékoztató árak

Laminált padlóink több kivitelben, méretben és színben választhatóak. Az árak 8.100 - 15.000 Ft+ÁFA /mközött mozognak.
Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál.
A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben, vagy a gyártó weboldalán: www.meister.com
 
Ajánlatot a padlo@mantu.hu email címen kérhet. 

Mit fog szeretni a Meister laminált padlókban?

Mit fog szeretni a Meister laminált padlókban?

Azt, hogy speciális felületkezelésüknek köszönhetően portaszítóak, könnyű a takarításuk, és a fugák mentén sem hólyagosodnak fel egy normál felmosástól.

Kapcsolódó

A jó laminált padló 3 ismérve
A jó laminált padló 3 ismérve

Honnan ismerheti fel, hogy jó minőségű laminált padlót választott? Összegyűjtöttük a három legfontosabb tulajdonságot, hogy ne kelljen keresgélnie.

Rántsuk le a leplet a laminált és fapadlók klikkrendszeréről
Rántsuk le a leplet a laminált és fapadlók klikkrendszeréről

Ma már mindenki tudja, hogy a laminált padlók és a szalagparketták, akkor jók, akkor nevezhetők minőséginek, ha klikk rendszerűek. Ezért ma már nem is találni mást a piacon, csak ilyet. De valóban mindegyik az?

Milyen padlót válasszon a gyerekszobába?
Milyen padlót válasszon a gyerekszobába?

A gyerekszobák több szempontból is figyelmet érdemelnek már a tervezés során. Hiszen nem csak az a fontos, hogy jól érezzék magukat, de az is, hogy biztonságosan játszhassanak.