Meister padló szegélylécek

Meister padló szegélylécek

Meister padló szegélylécek
A leginnovatívabb német padlógyártó

A leginnovatívabb német padlógyártó

A szegélyléc több szempontból is fontos kiegészítője minden padló típusnak. Először is, eltakarja a dilattációs hézagot. Másodszor, bizonyos mértékben védi a fal alját a sérülésektől. Továbbá, a rejtett kábelvezetésnek köszönhetően az otthonunk nem válik tekergőző kábelek sokaságává.

Mégis, leginkább lakberendezési szempontból szeretjük a szegélyléceket, hiszen egy jól megválasztott designnal tovább erősíthetjük otthonunk lakberendezési stílusának főbb jegyeit, ezért érdemes eleve lehetőségként tekinteni rá, tervezni vele.

Meister padlóinkhoz széles szegélyléc választék áll a rendelkezésre, mind forma, mind méret, mind design szempontjából. Többféle méret közül is választhat, a legkisebb szegélyléc 2,5 cm, a legnagyobb 12 cm. Többféle formavilág közül is választhat a sarkostól, a kerekítetten át a profilirozottig. 

Fehér szegélylécek- az időtlen designhoz

Ami érvényes a fehér ajtókra, az érvényes a fehér szegélylécekre is: minden színvilághoz passzolnak, ezért ideális kiegészítői lehetnek minden padló típusnak. 

A képekért görgessen lejjebb ☟

Festhető szegélylécek - egyedi igényekhez

Ha Ön szereti a karakteres, egyedi, vagy extravagáns megjelenést, akkor ez az ideális szegélyléc Önnek. Kiválóan alkalmas olyan esetekben, amikor a padlóval kontrasztos designban gondolkozik, pl a fal színét szeretné tovább vinni a szegélylécre is, vagy, ha valami teljesen eltérő, kirívó designt szeretne megvalósítani. Ezeket a léceket olyanra festheti, amilyenre csak szeretné, mivel felületkezelhető állapotban kapja meg őket. Természetesen ezt a kivitelt is választhatja többféle méretben és profillal is.

Színazonos szegélylécek - a harmonikus megjelenéshez

Ha Ön nem kedveli a kontrasztos, vagy az extravagáns megjelenést, választhat a padlóval színazonos szegélylécet, mert mind a laminált padlókhoz, mind a fa parkettákhoz, mind a Lindura padlóhoz, és mind a Nadura padlóhoz is talál a kínálatunkban a választott felülettel azonos szegélylécet.

A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben.

További információt a gyártó weboldalán talál: www.meister.com

Ajánlatot a padlo@mantu.hu email címen kérhet. 

Kapcsolódó

Az ideális konyhai padlóburkolat
Az ideális konyhai padlóburkolat

Sokan választanak kőburkolatot a konyhába, mert könnyen takarítható, azonban elég sérülékeny. Nem beszélve arról, hogy padlófűtés nélkül hideg is. De mit választhatna helyette?

Rántsuk le a leplet a laminált és fapadlók klikkrendszeréről
Rántsuk le a leplet a laminált és fapadlók klikkrendszeréről

Ma már mindenki tudja, hogy a laminált padlók és a szalagparketták, akkor jók, akkor nevezhetők minőséginek, ha klikk rendszerűek. Ezért ma már nem is találni mást a piacon, csak ilyet. De valóban mindegyik az?