Meister Nadura kőhatású padló

Meister Nadura kőhatású padló

Meister Nadura kőhatású padló
A leginnovatívabb német padlógyártó

A leginnovatívabb német padlógyártó

Kő hatású és tulajdonságú melegburkolat, a Meister Nadura

A laminált padlók között már régóta találhat kő hatású felületeket, amiket főként a fázós lábúak és/vagy a szőnyeggel nem szimpatizálók örömére gyártanak. Egyetlen bajuk, hogy laminált padlóként mégsem alkalmazhatóak minden helyiségbe, különösen azokba, amik nagyob igénybevételnek vannak kitéve otthonunkban. Jellemzően ilyen az előszoba, a folyosók és a konyha. 

A kőburkolat legnagyobb hátránya, hogy azt csak egyszer lehet lerakni. Ha sérül, elég körülményes a javítása, ha pedig néhány év múlva megunjuk a felületet, jöhetnek a szőnyegek, egy szintén idegrendszert próbáló csere, vagy a beletörődés, hogy jó lesz ez, amíg itt élünk. 

A képekért görgessen lejjebb ☟

Így születnek a korszakalkotó padlóburkolatok

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha a kőburkolatokat is klikkrendszerrel lehetne lerakni, és felszedni, amikor a kedvünk tartja? Nos, ez a gondolat indította el a Meisterben a Nadura padló létrehozását.  Azt szerették volna, hogy legyen könnyen telepíthető, takarítható, és extrém strapabíró, akárcsak egy beltéri kőburkolat. 

A Nadura olyan fa púder és ásványi anyagok keveréke, amely rendkívül ellenállóvá teszi a felületet a külső behatásokkal szemben. Mivel melegburkolat, ezért szükségtelen a papucs, vagy a szőnyeg, nem fog fázni a lába rajta.

Ugyanolyan klikkrendszerrel rakható le, mint a laminált, vagy fa padlók, így szükség esetén a cseréje, vagy költöztetése is egyszerű. 

A Nadura padló felépítése

A Nadura padlóburkolatok egyedülálló tulajdonságait a 3 rétegben nagy nyomás és hő alatt összepréselt rétegek biztosítják.

  • A hordózóréteget egy extra keménységű farostok  és ásványok keverékű fedőréteg borítja.
  • A  padlólapoknál a hordozóréteg egy speciális AquaSafe hordozóréteg, ami érzéketlen a nedvességre, ezért deformációmentes.
  • A Nadura 3. rétege, az ún. ellenoldal pedig stabilizálja a lapokat. 

Ennek köszönhetően a Nadura padlóburkolatok szinte „igénylik” a temperamentumos élet következményeit. Azt, hogy a gyerekek széthordják rajta az udvar sarát. Azt, hogy főzés közben szószok, zsír pacák és egyéb fröcsögő szennyeződések érjék, esetleg leeső serpenyők, fazekak és tányérok csapódjanak neki. Mindez meg sem kottyan a Nadura padlóburkolatnak.

A Nadura padló egy kényelmes és kellemes alternatívája a kőkemény padlóknak, mert:

  • A farostok magas aránya miatt a test melegét kevésbé vezeti el, mint a kerámia és kőburkolatok.
  • Az ásványi anyagok jelenléte pedig a kerámia és kőburkolatok keménységét biztosítják. 
  • Miközben a kerámia lapok nehéz, kemény test ütése esetén kitörhetnek, addig a Nadura padlón mindössze kisebb karcolások és benyomódások keletkeznek.
  • Vörösbor, olajok vagy más folyadékok, melyek a kerámia és kőburkolatok fugáit elszínezik, a Nadura-fugából maradéktalanul eltávolíthatók. A kerámia és kőburkolatoknál időről-időre szükségessé váló fugajavítások és a felújítások utáni színeltérések bosszúsága megspórolható. Így a Nadura padló tartós szépségét a fugák garantálják.

Tájékoztató árak

A Nadura padlók négyzetes, és téglalap alakú méretben, többféle színben választhatóak. Az ára 14.000 Ft+ÁFA /m2.
Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál.
A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben, vagy a gyártó weboldalán: www.meister.com
 

Mit fog szeretni a Nadura padlóban?

Mit fog szeretni a Nadura padlóban?

Tulajdonképpen mindent.

Kapcsolódó

Az ideális konyhai padlóburkolat
Az ideális konyhai padlóburkolat

Sokan választanak kőburkolatot a konyhába, mert könnyen takarítható, azonban elég sérülékeny. Nem beszélve arról, hogy padlófűtés nélkül hideg is. De mit választhatna helyette?

Elegáns lépcső profilok Lindura és Nadura padlókhoz
Elegáns lépcső profilok Lindura és Nadura padlókhoz

Divatos, és látványos megoldás a beltéri lépcsőket azonos padlóburkolattal fedni, mint a környező helyiségeket. Megmutatjuk, hogyan lehet még esztétikusabb a végeredmény.

Vigyázat, a Nadura még egy kamiont is kibír!
Vigyázat, a Nadura még egy kamiont is kibír!

A Nadura padló strapabírására számos bizonyíték születetett, köztük ez a videó, ahol több kamionnal is áthajtanak rajta. Nem hiszi? Nézze meg!