Meister Vinyl padlók

Meister Vinyl padlók

Meister Vinyl padlók
A leginnovatívabb német padlógyártó

A leginnovatívabb német padlógyártó

Mi az a vinyl padló?

A köztudatban olykor egymás szinonímájaként bukkan fel a linóleum, a PVC és a vinyl padló, pedig igazából két különböző padlóburkolatról van szó. A linóleum egy természetes alapú műanyag, fő összetevője a parafa őrlemény.

A PVC (poli-vinyl klorid) egy mesterséges eljárással készített műanyag, mely rugalmassága miatt padlóburkoló anyagok alapjául szolgálhat. 

Ez nem is hangzik olyan csábítóan, igaz? Hiszen ki szeretne egy műanyag mezőn sétálgatni az otthonában? 

A vinyl padlók PVC mentes  generációja 

Nincs szükség extra kutatásra ahhoz, hogy tudjuk, a műanyag nem tesz jót nekünk. A PVC-ben található ftalátok, melyeknek a rugalmasságát és tartósságát köszönheti, sajnos kiszűrődnek a levegőbe. Azt mondanunk sem kell, hogy hosszú távon ezek a ftalátok nem éppen úgy hatnak ránk, mintha  friss, hegyi levegővel töltenénk meg a tüdőnket.

Néhány padló gyártó, köztük a Meister is,  egy PVC mentesebb jövő felé vették az irányt, így született meg a vinyl padló vinyl  nélkül.

Így lehet most Önnek is strapabíró, könnyen tisztán tartható és tisztítható, vízálló és ütésálló padlója, anélkül, hogy mérgező anyagokat kelljen belélegeznie. 

A képekért görgessen lejjebb ☟

Modern padlóburkolat, a modern kor követelményeinek

A padlóburkolat választás nehézsége ott kezdődik, amikor rájövünk, hogy hányféle különböző funkciót betöltő helyiség van az otthonunkban.  Hol és mennyire fontos a strapabíróság, a vízállóság, vagy az, hogy ne fázzon a lábunk. Az is lényeges, hogy mindegyik padló illeszkedjen a belsőépítészeti designba, és még az is jó lenne, ha az egymással összeérő padlóburkolatok harmonizálnának egymással.

Éppen ezért szinte lehetetlen az összes helyiséget egy fajta padló típussal burkolni. Azaz lehetetlen volt, mostanáig.

A Meister vinyl padló kollekcióját azért is szeretjük, mert gondoltak az otthonunkban felmerülő kölönböző követelményekre, így többféle méretű fa, vagy kő utánzatú típus közül választhat, melyek mind alkalmazhatóak padlófűtéshez is.

A fürdőszobába, vízes helyiségekbe és az előszobába a Life és Pro vinyl padlókat ajánljuk, mert 100%-ig vízállóak.

Olyan felújításhoz, ahol nem szeretné a régi burkolatot eltávolítani, a Flex vinyl padlókat érdemes használnia, mert vastagságuk  miatt nem üt át a felületükön a régi burkolat.

A szobákba pedig nyugodtan válasszon a Comfort vinyl padlók közül, mert kényelmes, csendes közlekedést biztosítanak, és még a téli időszakban sem lesz szüksége szőnyegre, vagy papucsra.

A hagyományos vinyl padlók esetén az egymás mellé ragasztott elemeket semmi nem tartja össze, így azok idővel szétnyílnak a hőtágulás miatt.  Éppen ezért volt fontos a Meister számára, hogy ezeket a padlókat úgy lehessen lefektetni, hogy azok szépek és stabilak maradjanak.

Így a vinyl kollekciónkban a legtöbb padló klikkrendszeres lerakású.

Tájékoztató árak

Vinyl padlóink több kivitelben, méretben és színben választhatóak. Az árak 9.000 - 14.000 Ft+ÁFA /mközött mozognak.
Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál.
A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben, vagy a gyártó weboldalán: www.meister.com

Nézze meg élőben!

A 2018-as őszi bemutatótermi termék frissítés keretén belül több vinyl padló típust és felületet is leraktunk, hogy tesztelhessük azokat.
Jöjjön el hozzánk, és nézze meg élőben vinyl padlóinkat, így Ön is jobban el tudja képzelni, melyiket választaná az otthonába. Kérjen időpontot még ma!

IDŐPONTOT KÉREK

Mit fog szeretni a Meister vinyl padlókban?

Mit fog szeretni a Meister vinyl padlókban?

Azt, hogy szépek és tartósak, de nincs egészségkárosító hatásuk.

Kapcsolódó

Rántsuk le a leplet a laminált és fapadlók klikkrendszeréről
Rántsuk le a leplet a laminált és fapadlók klikkrendszeréről

Ma már mindenki tudja, hogy a laminált padlók és a szalagparketták, akkor jók, akkor nevezhetők minőséginek, ha klikk rendszerűek. Ezért ma már nem is találni mást a piacon, csak ilyet. De valóban mindegyik az?

Milyen padlót válasszon a gyerekszobába?
Milyen padlót válasszon a gyerekszobába?

A gyerekszobák több szempontból is figyelmet érdemelnek már a tervezés során. Hiszen nem csak az a fontos, hogy jól érezzék magukat, de az is, hogy biztonságosan játszhassanak.

Az ideális konyhai padlóburkolat
Az ideális konyhai padlóburkolat

Sokan választanak kőburkolatot a konyhába, mert könnyen takarítható, azonban elég sérülékeny. Nem beszélve arról, hogy padlófűtés nélkül hideg is. De mit választhatna helyette?

Vinyl padló vinyl nélkül?
Vinyl padló vinyl nélkül?

Írásunkból megtudhatja, miért is átverés a legtöbb vinyl padló, és, hogy mi a baj a PVC-vel.