Avatara - az élethű, vízálló és károsanyagmentes design padló

Avatara - az élethű, vízálló és károsanyagmentes design padló

Avatara - az élethű, vízálló és károsanyagmentes design padló
Izgalmas, modern és fenntartható padlóburkolatok

Izgalmas, modern és fenntartható padlóburkolatok

Az AVATARA a design padlók legújabb generációja, mely egyedülálló terméktulajdonságaival egy olyan új minőségi kategóriát teremtett, amelyben még nem létezik versenytársa. Karc és kopásállóságban jobb, mint egy laminált vagy vinil padló, a mintázatok élethűsége és természetessége pedig a legdrágább fa parkettákkal vetekszik.

Miközben víz és ütésálló, éppúgy, mint a kőburkolatok. Ráadásul a legjobb benne, hogy az Avatara mindezt megfizethető áron kínálja. Hihetetlenül hangzik? Akkor jöjjön el bemutatótermünkbe és győzödjön meg róla a saját szemével! 

Design padló Avatara

Ha még nem győztük meg, akkor olvasson tovább! Í

Miben tud az Avatara újat mutatni?

Az Avatara először is 100%-osan vízálló design padló, másodsorban pedig elképesztően valósághű a megjelenése, mind a fa, mind a kő utánzatokban.

Vízálló design padló

Az Avatara design padló mechanikai tulajdonságaiban olyan, mint egy jó vinyl burkolat: vízálló, strapabíró, higiénikus, könnyen telepíthető és takarítható, valamint teljesen mentes a károsanyagoktól (nem PVC). Megjelenésében pedig a megszólalásig hasonlít a természetes fára vagy kőre, így magas minőségű lakókörnyezetet és természetes hatást teremt.

Az Avatara rendkívül kedvező mechanikai tulajdonságainak alapja a forradalmian új hordozó réteg és a strapabíró felület. 

Vízálló design padló fürdőszobába- Avatara

Avatara kő hatású design padló

Ásványi alapú hordozóréteg

Vagyis Talcusan, ami krétából, polipropilénből és szilikátokból áll. Ez az okosan megtervezett hordozóréteg nem csak alacsony károsanyag kibocsátással jár, de fenntartható módon állítható elő, és a végtermék is mentes mindenféle, az egészségünkre káros hatással bíró dologtól (PVC, klór, lágyítószerek, oldószerek, ftalátok).

Strapabíró felület

Az úgynevezett Multisense polimer bevonat gondoskodik arról, hogy egy könnyen tisztítható, rendkívül karcálló, de mégis rugalmas, meleg érzetű felületet kapjunk végeredményül.

A képekért görgessen lejjebb ☟

Avatara az élethű design padló

Vitathatatlan, hogy az élethűség tekintetében nincs párja sem a valódi fának, sem a valódi köveknek, ásványoknak. Nem véletlen, hogy az ezekből készülő padlóburkolatok a legdrágábbak. Egy laminált padló, vagy egy vinyl felület esetén mindig kompromisszumot kell kötnünk, hiszen csak egy "másolatot" kapunk.

Kép: Avatara design padló, nincs látható ismétlődés.

Persze nem mindegy, hogy olcsó másolatot, amiről 10 méterről süt, hogy műanyag, vagy pedig valami kiválót, ami már-már összetéveszthetetlen az igazival. (Olyan ez mint egy Picasso kép, ha ügyes a hamisító, akkor sok ember elhiszi, hogy a másolat igazi.) 

A design padlók pedig többnyire ügyes hamisítványok és az egyre fejlődő technológiának köszönhetően megjelenésük, ill. természethűségük szinte tökéletes.  De csak szinte! Legyen szó ugyanis bármilyen laminált vagy vinyl padlóról, esetleg design padlóról, van egy dolog, ami miatt nem tudják becsapni az igazi "műértőt".

Avatara design padló felületi ismétlődések

Ez pedig a fa, vagy kő reprodukciók dekormintáinak ismétlődése. Senki sem hiheti ugyanis, hogy a fa természetes csomói vagy a kövek repedései mindig pont ugyanolyanok és ugyanúgy ismétlődnek a felületen. Emiatt pedig a legjobb design vagy vinyl padló is "hamisnak" fog tűnni.

Az Avatara azonban nem esik ebbe a hibába, ugyanis egyáltalán nincs benne dekor papír réteg, mivel teljes egészében digitális nyomtatással kerül a mintázat a felületre.

9-szer természetesebb hatású, mint a hagyományos design padlók

Ennek köszönhetően nem csak a színek és a mintázatok természetes hatásúak, hanem az összkép is. Ugyanis összesen 24 különböző panel megjelenést tudtak kialakítani a digitális nyomtatással, így a mintázat (pl. repedések, erezet, csomók) ismétlődését gyakorlatilag észre sem vesszük.

Technikailag 9 m2-ig ismétlődésmentes a megjelenése, az ennél nagyobb alapterület esetében az emberi szem már nem érzékeli az ismétlődéseket ebben a változatosságban.

Kép: Avatara design padló, élethű, ismétlődésmentes felület

Tapintásra is élethű

Az, hogy a felület nem csak látványra, de érzetre is teljesen valósághű, a digitális szinkronpórus struktúrának köszönhető. Ez a technológia teszi lehetővé a mélységi hatást, ugyanis a mintázatot belenyomják a polimer felületbe.

Mindenhova ajánljuk

Más melegpadlókkal ellentétben az Avatara teljesen vízálló, így nem is kérdés, hogy kerülhet-e a fürdőszobába, vagy a konyhába. A strapabírósága révén nem csak otthoni, de intézményi használatra is alkalmas.

Letehetjük télikertbe, vagy erősen benapozott helyiségekbe (pl. panoráma ablakok elé), mivel hőre nem táguló anyagról van szó, és az UV sugárzást is jól bírja.

A laminált padlókkal ellentétben nem adnak ki jellegzetes kopogó hangot, (egyrészt a felépítésbeli különbség miatt, másrészt a kasírozott lépészajcsökkentő rétegnek köszönhetően is), így társasházakba is jó szívvel ajánljuk. A telepítése a szabadalmaztatott klikkrendszernek köszönhetően pedig egyszerű és gyors.

6 mm-es vastagságával felújításhoz is ideális, továbbá padlófűtésre is tehető. Három féle panel méret közül választhatunk: kő burkolat (38x77 cm), standard padló (20x129 cm), nagyméretű padló (24x180 cm).

Tájékoztató árak és ajánlatkérés

Az Avatara padló több kivitelben, méretben és színben választható.

Tájékoztató ár mintától függően, átlagban kb. 19.900 Ft+ÁFA /m2-től

Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál ill. érdeklődjön időszakos akcióinkról.  A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben, vagy a gyártó weboldalán: www.terhuerne.com

Ajánlatot a padlo@mantu.hu email címen kérhet.

Mit fog szeretni az Avatara design padlóban?

Mit fog szeretni az Avatara design padlóban?

Azt, hogy a természetes, valódi fa és kőhatás révén költségkímélő módon igazi luxus környezetet teremthet és mindezt egészségre káros anyagok használata nélkül.

Kapcsolódó

Valóban létezik-e vízálló laminált padló? - I. rész
Valóban létezik-e vízálló laminált padló? - I. rész

Egyre több építkező keres vízálló, fa hatású padlóburkolatot a konyhába, fa ürdőszobába vagy éppen a háztartási helyiségbe. Így aztán gombamódra szaporodik a vízálló padlóburkolatok kínálata. De valóban vízálló az, amit annak mondanak?

Mitől lesz vízálló egy laminált padló? II. rész
Mitől lesz vízálló egy laminált padló? II. rész

Mit jelent a vízállóság és melyek azok a műszaki tulajdonságok, melyek biztosítják azt? Hogyan győződhet meg arról, hogy egy lamináltpadló vagy fapadló valóban vízálló-e?

Mi is az a design padló?
Mi is az a design padló?

A design padló megnevezés egy gyűjtőfogalom azokra a nem hagyományos padlóburkolatokra, amelyek nem sorolhatóak be sem a laminált padlók, sem pedig a vinyl padlók kategóriájába. De akkor hova tegyük őket?