Bennett & Jones - kézzel gyártott luxus fa parketták kedvező áron

Bennett & Jones - kézzel gyártott luxus fa parketták kedvező áron

Bennett & Jones - kézzel gyártott luxus fa parketták kedvező áron
Izgalmas, modern és fenntartható padlóburkolatok

Izgalmas, modern és fenntartható padlóburkolatok

A fa évezredek óta velünk van építőanyagként, így nem csoda, hogy tudat alatt egyet jelent az otthonnal, a biztonsággal, a természetességgel, talán magával a létezéssel is. Készülhetnek bármilyen modern technológiával a laminált, vagy az egyéb alternatív padlók, akár a megszólalásig hasonlíthatnak is a fára, valójában mégsem azok. 

Így hát a fa padlókkal szemben táplált rajongásunk nem véletlen, nemcsak látványra, de érzetre is teljesen mást kínálnak, mint a többi padló típus.

Valószínűleg nem mondunk újat azzal, hogy a fa padlók minősége és kivitelezése is széles skálán mozog, ezért minden esetben érdemes alaposan megnéznünk a választott típust.

Ha egyes felületek esetén marad is bennünk egy többé, vagy kevésbé megfogalmazható hiányérzet, a Bennett and Jones luxus padlóinál ilyet még nem tapasztaltunk. Ugyanis vannak a tömeggyártott fa padlók és van a B&J kollekciója, amiben minden panelnak saját története van, melynek a sava-borsát a kétkezi megmunkálás adja. 

Tökéletes tökéletlenség

Bármenniyre is hihetetlen ebben a modern világban, de ezek a padlók valóban kétkezi munkával, az asztalos hagyományok felelevenítésével és megbecsülésével készülnek. Ennek köszönhetik a teljesen egyedi megjelenésüket, hiszen minden egyes repedés, csomó, vagy a fára jellemző karakter külön szerephez jut a felületen.

A teljes Bennett and Jones kollekció 4 különböző padló családból áll, melyek mindegyikébe izgalmas és gyönyörű felületeket választottak.

A képekért görgessen lejjebb ☟

Shire Landscapes - több talpalatnyi Anglia az otthonában

Képzeljen el egy élénk zöld táj közepén egy vidéki angliai kúriát, tágas terekkel, hatalmas kandallókkal, és eredeti fa padlóval, amelyen érződik a fa megmunkálásának ősrégi hagyománya és tisztelete.

Ahogy a generációk egymást követték, úgy öröklődtek tovább ezek a hagyományok, sőt, időközben sajátos technikákkal gazdagodtak. Ennek köszönhetően pedig különféle divatirányzatok alakultak ki az egyes régiókban.

Ezeket a hagyományőrző technikákat ötvözte a terHürne gyártó a saját mérnöki tapasztalataival, valamint egy kortárs, fával dolgozó designer elképzeléseivel, így született meg a Shire Landscapes padló család.

Aki egy minden porcikájában autentikus, egyszerre modern ugyanakkor hagyománytisztelő padlóburkolatot szeretne, az nem fog csalódni ebben a kínálatban.

London Calling - pörgős, nagyvárosi elegancia

Ebbe a fa padló válogatásba kizárólag modern, színes és excentrikus felületek kerültek be, mivel összképükben ugyanúgy élnek, lüktetnek, ahogy London, akár éjnek évadján is. Azonban ezen felületek esetében nincs középút, vagy a rajongásig imádjuk, vagy messzire elkerüljük őket.

Ezek a padlók szándékosan különböznek a hagyományos fa padló megjelenéstől: szinte csak olyan felületkezelési technikákat alkalmaznak rajtuk, amelyek markánssá, feltűnővé teszik őket.

A terHürne saját tervezője szerint ez a padló család olyan érzéssel tölt el, mint amikor egy 12 hengeres Rolls Royce Merlin motorja életre kel. Aki szereti a különleges, extravagáns designt, akit untatnak a visszafogott dolgok, rajongani fog ezekért a felületekért.

Britain's Finest - válogatás a legjavából

Ez a padló család egész Nagy Britanniát bemutatja nekünk. Bejárhatjuk az angol dombvidéket, a Yorkshire-i völgyeket, és a zord, skót hegyeket fent északon. Változatos tájegységek köszönnek vissza ezeken a felületeken, amik között találunk mind nyugodt és elegáns, mind markánsabb, határozottabb kiviteleket is. De hívhatjuk őket örök klasszikusoknak is.

Aki nem lohol a pillanatnyi divat trendek után, hanem időtálló, elegáns megoldást szeretne, elégedett lesz ezekkel a padlókkal.

Grand Houses - a királyi kollekció

Ki ne szeretné kipróbálni, hogy milyen az élet egy királyi palotában? Persze nem mindenki számára adatik meg ez a lehetőség,  viszont az otthonunkat többé, vagy kevésbé királyi környezetté formálhatjuk. Például ezzel az óriási panel méretekkel rendelkező padló családdal, amit bizonyos alapterület alatt nem is ajánlunk, mert nem tudna érvényesülni a királyi látvány.

Egy átlagos fa padló panel szélessége 16-20 cm, ehhez képest a Grand Houses paneljei 26 cm szélesek, és 220 cm hosszúak. De szükség is van erre a grandiózus méretre, hogy a felület szépsége teljes valójában meg tudjon mutatkozni.

A négy oldalon körbefutó mikrofuga gondoskodik arról, hogy minden panel finoman elkülönüljön a másiktól, ami még tovább növeli a teret optikailag.

Ebben a kollekcióban natúr olajjal kezelt visszafogott színeket találunk, melyek kombinációja kiemeli e királyi padló család egyedülálló megjelenését. Aki nagy alapterületű helyiségekhez keres időtálló megjelenésű és elegáns fa padlót, ezzel a kollekcióval valóban megkoronázhatja otthonát.

Tájékoztató árak és ajánlatkérés

Vinyl padlóink több kivitelben, méretben és színben választhatóak.

Tájékoztató ár: 39.900 Ft+ÁFA /m2 - tól

Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál. 

A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben, vagy a gyártó weboldalán: www.bennetandjones.com

Ajánlatot a padlo@mantu.hu email címen kérhet.

Mit fog szeretni a B&J luxus fa padlókban?

Mit fog szeretni a B&J luxus fa padlókban?

A kétkezi megmunkálás egyediségét és szépségét, valamint az egyedülállóan különleges kínálatot.