Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Önnek milyen beltéri ajtóra van szüksége?

Pontosan tudjuk, hogy egy építkezés, vagy felújítás szigorú költségvetéssel rendelkezik, amit nem sok esetben lehet kikerülni. Éppen ezért fontos tudni az egyes építőelemek, így a nyílászárók árait is. 

Minden bizonnyal tapasztalta már az alapos keresgélés közben, hogy a beltéri ajtó árak (és vele a minőségük) között is óriási különbségek vannak, igaz nem minden termék esetében van összefüggés a két dolog között. Azonban akár alacsony, akár magas árakkal találkozik, érdemes feltennie a kérdést, hogy vajon miért kerül ennyibe ez az ajtó.

Mik azok a különbségek egy ajtó szépségében, vagy minőségében, amikért érdemes többet, vagy kevesebbet fizetnie? Egyáltalán láthatóak-e, sőt, vajon fontosak-e Önnek ezek a különbségek?

Higgye el, nem az elfogultság mondatja velünk, hogy a beltéri ajtóink szépek. Mert tudjuk, hogy a precíz gyártástechnológia innovációval fűszerezve mire képes, és ezeket a látható különbségeket szeretnénk Önnek is megmutatni. Ha ellátogat a bemutatótermünkbe, Ön is rácsodálkozhat, hogy milyen, amikor egy ajtó igazán szép. Ha még nem olvasta el a Mit fog szeretni részeket az egyes ajtó típusoknál, akkor érdemes bepótolnia, mert ezekből megtudhatja mit értünk szépség alatt. 

Árak, ha még csak nézelődik

Mint tudjuk, a szépségnek is ára van. Egy nagyságrendi költségvetés elkészítéséhez használja az aloldalak alján található tájékoztató árakat, ezek segítségével meg tudja ítélni, hogy ez az árkategória belefér-e az elképzeléseibe. Az biztos, hogy ha  jóval 100.000 Ft alatt keres beltéri ajtót, akkor nem tudunk Önnek megoldással szolgálni.

Árak, ha már építkezés előtt áll

Megértjük, hogy a nagyságrendi árak már nem  elegendőek egy pontos költségvetés elkészítéséhez. Azonban minden egyes beltéri ajtónk árát kapacitás hiányában nem is tudnánk itt megjeleníteni, ezért weboldalunkon keresztül nem tudunk Önnek pontosabb árat mondani. 

Ha csak egy kép alapján szeretne árakkal kalkulálni, az a legtöbb esetben félrevezető lehet. Mivel széles a termékkínálatunk, ezért ugyanaz a forma, vagy színvilág több árfekvésben is elérhető, de ehhez ismernünk kell, hogy pontosan mi az, ami megtetszett Önnek. Ezért is érdemes élőben megnéznie a különbségeket.

Szánjon legalább egy órát a tervezésre, azaz arra, hogy bejön hozzánk, elmeséli, hogy milyen belső tereket szeretne megvalósítani, mi pedig megmutatjuk a több, mint 40 (lakberendezési környezetbe) beépített ajtónk segítségével, hogy hogyan tudja elképzeléseit életre kelteni. 

Kérjen időpontot az egyeztetéshez

Ha nem csak beltéri ajtókra van szüksége, akkor még inkább érdemes időpontot foglalnia, mert egy egész családi házat érintő megbeszélés (külső és belső nyílászárók, árnyékolás stb) akár 2-3 órát is igénybe vehet. Így nem fordulhat elő, hogy hosszasan kelljen várakoznia, hogy valamelyik értékesítő kolléga felszabaduljon.

Időpont egyeztetéshez hívja a +36/20-519-4771-es telefonszámot, vagy az alábbi mezők segítségével adja meg adatait. Kollégánk hamarosan keresni fogja Önt a megadott telefonszámon, hogy időpontot egyeztessenek egy személyes találkozóhoz.

A megbeszélés nagyjából egy órát vesz igénybe attól függően, hogy hány termékkörről van szó, hol tart az építkezés, milyen extra belsőépítészeti követelményeknek kell megfelelni stb.

Ajánlat és Információkérés

Amennyiben ajánlatot, információt szeretne kérni, vagy időpontot szeretne foglalni a bemutatótermünkbe, az adatai megadása után itt megteheti.