Kiemelt ajánlataink

Kiemelt ajánlataink

Kiemelt ajánlataink

Aktuális ajánlatainkkal azokat a vásárlás előtt álló felújítókat és építkezőket szeretnénk segíteni, akik nem akarnak engedni a magas minőségből, szép ajtókat és padlóburkolatokat szeretnének, fontos nekik a hosszú élettartam, igényük van egy magas színvonalú kiszolgálásra, de korlátok között akarják tartani a költségeiket.

Az akciós kínálatba bekerült valamennyi termékünk első osztályú, Made in Germany minőség, partnereink aktuális termék kollekciójából választva.

Vagyis nem kifutó, nem másodosztályú, vagy éppen készletből megmaradt termékek, hanem az Ön megrendelése alapján egyedileg készülő minőségi áru, amit azonban mi most jó árasítottunk Önnek.

Lenteam beltéri ajtó ajánlatok

 

Most azok számára is elérhetővé tettünk jó néhány Lenteam ajtó modellt, akik szorosabb költségvetéssel rendelkeznek egy felújításhoz, vagy építkezéshez.

Válasszon a strapabíró laminált ajtók, az elegáns lakkozott fehér mart ajtók, és a standard üvegajtóink közül, és spóroljon akár 20%-t a vételárból.

 

TOVÁBB AZ AJÁNLATOKRA

 

 

 

Meister fa parketta ajánlatok

 

Akciós padlóburkolataink estében is magasan tartottuk a minőségi elvárásokat. Ennek ellenére sikerült egy TOP gyártó TOP kínálatát olyan áron elhozni Önöknek, ami eleddig elképzelhetetlen volt.

Ha mostanáig azt hitte, hogy csak a 30-40 ezer Ft/m2 árú prémium parketták és a silányminőségű, bizonytalan eredetű, olcsó „parketta utánzatok” között lehet választani, akkor ennek most egyszer s mindenkorra vége.

Válasszon a Meister minden minőségi igényt kielégítő parkettái közül hihetetlen 7.990,- Ft-os bruttó ártól.

 

TOVÁBB AZ AJÁNLATOKRA

 

Meister laminált padló ajánlatok

 

 

Felejtse el az 2.990,- Ft-os valódi klikk rendszer nélküli akciós, csoda „prémium” laminált padlókat is, hiszen néhány száz forinttal többért valódi, minőségi terméket kap, hihetetlenül szép designokban.

 

TOVÁBB AZ AJÁNLATOKRA