Soya Stone - PVC és károsanyagmentes kő hatású prémium vinyl padló

Soya Stone - PVC és károsanyagmentes kő hatású prémium vinyl padló

Soya Stone - PVC és károsanyagmentes kő hatású prémium vinyl padló
Izgalmas, modern és fenntartható padlóburkolatok

Izgalmas, modern és fenntartható padlóburkolatok

Az új generációs design-vinyl padlókról ódákat lehet zengeni. Egy laminált padlóhoz képest csendesek, mert nem generálnak kopogó lépéshangot, sem ideges alsó szomszédokat. A felületüket bátran lehet nyúzni, akár az előszobában, akár a konyhában is, így intenzívebb (kisgyermekes, kutyás) hétköznapokhoz is melegen ajánljuk.

Ha már meleg, papucsra nem igazán van szükség mellette, mert kellemes, komfortos hőérzetű talpalávalónak bizonyulnak. Ráadásul szuper könnyű a tisztításuk, ehhez nem igényelnek semmilyen különleges tisztítószert, mint egyes más padlók.

A lakás bármelyik helyiségébe letehetjük, akár a fürdőbe is, mert bírják a vizet. Potenciális jelöltek lehetnek egy felújításhoz is, mivel meglévő burkolatra téve a vékonyságuk miatt nem kell vágni az ajtókból sem.

Ráadásul mind emellé már csak a nevükben tartalmaznak vinylt, így sem a környezetet, sem az egészségünket nem károsítják. Típustól függően lehet ragasztani, vagy klikkrendszerrel telepíteni, hogy melyiket válasszuk, azt a helyiség funkciója, illetve a saját preferenciáink döntik el.

 

Mivel tud többet a Soya Stone vinyl padló?

A fentieket olvasva azt gondolnánk, ezt már nem lehet tovább fokozni. Főleg, hogy mostanra a kisebb gyártók is többé-kevésbé utolérték az innovatív nagyokat, így a legtöbb modern vinyl padlóról elmondhatjuk, szinte ’tizenkettő egy tucat’.

A ter Hürne azon tudatos és innovatív gyártók közé tartozik, akik szerint hozzáállás kérdése, hogy hogyan alakítjuk az életünket és a környezetünket. Padlóikkal az egészséges lakókörnyezet megteremtéséhez szeretnének hozzájárulni, ezt pedig átgondolt tervezéssel, termékfejlesztéssel, fenntartható anyagokkal és modern technológiával valósítják meg.

Ennek eredményeként pedig olyan intelligens padló megoldások közül választhatunk, amelyek szépek, különlegesek, egyediek, egészségesek, és praktikusak.

A képekért görgessen lejjebb ☟

 

A szója erejével

A Soya vinyl padlókhoz, ahogyan arról a neve is árulkodik, az élelmiszeriparban is használt növényi alapú (szója babból készült) lágyítót használnak. Ennek köszönhetően a padlók puhák, rugalmasak, és meglehetősen csendesek, miközben a strapabíróságukból sem veszítenek. Ráadádul a hagyományos lágyítókkal szemben rendkívül alacsony károsanyag kibocsátással rendelkeznek.

Kő hatás kimaxolva

Sok kő hatású padlónak (legyen az akár laminált, akár vinyl, akár valamilyen design padló) felróható, hogy többé, vagy kevésbé látszódik rajta a műviség. Ezért a Soya Stone esetében a gyártó szeretett volna egy olyan kollekciót létrehozni, ami teljesen realisztikus hatású, nem csak kinézetre, de tapintásra is. Ennek érdekében vezető kőtervezőkkel közösen alkották meg a Stone kollekció színeit, a végeredmény pedig magáért beszél.

Strapabíróságát a polimer felületkezelésnek köszönheti. Ez nemcsak a mindennapi használatban érzékelhető, de például a bútorok nyoma is kevésbé látszik rajta . Rendkívül jól bírja az UV-t, így nem fakul, és csak alig van hőre táguló lágyulása, vagyis nyugodtan tehetjük benapozott helyekre is (télikert, panoráma ablakos helyiség). 

Királyi méretben: XXL kő hatású padlólap formátum

A standard kőburkolat méret mellett (90x45 cm) rendelhető 121x60 cm-es tábla formátum méretben is. A méret ellenére (hiszen ezek mégsem kő lapok) a panelek könnyen kezelhetőek és telepíthetőek. A gondosan megtervezett méretnek (hosszúság-szélesség 2:1 arány) köszönhetően számtalan lerakási kombinációt álmodhatunk meg.

Egyébként három féle kivitel közül választhatunk: Pro, Comfort, és Perform, melyekből a Pro a legvékonyabb és ragasztható típus, a másik kettő pedig klikkrendszerrel telepíthető. A Perform és a Comfort kivitelek esetében kasírozott parafa lépészaj csökkentő réteg gondoskodik a csendes használatról.

 

Tájékoztató árak és ajánlatkérés

Vinyl padlóink több kivitelben, méretben és színben választhatóak.

Tájékoztató ár: 20.500 Ft+ÁFA /m2

Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál.  A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben, vagy a gyártó weboldalán: www.terhuerne.com

Ajánlatot a padlo@mantu.hu email címen kérhet.

Mit fog szeretni a Soya Stone vinyl padlókban?

Mit fog szeretni a Soya Stone vinyl padlókban?

A legkiemelkedőbb előnye az óriási csempe formátum, amivel számtalan lerakási módot valósíthat meg.

Kapcsolódó

Mi is az a design padló?
Mi is az a design padló?

A design padló megnevezés egy gyűjtőfogalom azokra a nem hagyományos padlóburkolatokra, amelyek nem sorolhatóak be sem a laminált padlók, sem pedig a vinyl padlók kategóriájába. De akkor hova tegyük őket?