Unique - az exkluzív olajozott V fúgás fa parketta

Unique - az exkluzív olajozott V fúgás fa parketta

Unique - az exkluzív olajozott V fúgás fa parketta
Izgalmas, modern és fenntartható padlóburkolatok

Izgalmas, modern és fenntartható padlóburkolatok

Kétség sem fér hozzá, hogy a fa padlók viszik a pálmát, ha természetességről és otthonosságról van szó. 

Az azonos árkategóriában levő fa padlók között nem sok különbséget találunk, ki-ki ízlése szerint válogathat az egyes márkák színárnyalataiból, vagy panel méreteiből.  Éppen ezért tartjuk érdemesnek kiemelni a terHürne Unique  exkluzív fa padló családját, mert kitűnik az egyen válogatások közül.

Életre keltett fa-történelem

Azt gyorsan leszögezzük, hogy akit a homogén, harmonikus felületek hoznak lázba, az valószínűleg soknak, nyersnek, esetenként kezeletlennek fogja érezni ezt a kollekciót. Ugyanis a Unique esszenciája a változatos csomós mintázat, a jellegzetes geszt és szijács, a kisebb-nagyobb repedések és az élénk szín kombinációk.

Ezeket az egyedi karakterjegyeket egyenként, panelről panelra, kézzel hozzák létre, vagy hangsúlyozzák ki még jobban, mindamellett, hogy megőrzik a fa eredeti karakterét. Így minden egyes panel egyedi és megismételhetetlen mintázattal rendelkezik.

A képekért görgessen lejjebb ☟

Három különleges technikával keltik életre a fában rejlő történelmet: kézzel késelés, a csomók hangsúlyozása, és a hasított tölgy hatás.

Kézzel késelt felület

Ennél a módszernél egy enyhén lekerekített gyalukést vezetnek finom hullámvonalakban a panel fölött, amivel igazán természetesnek ható megjelenést érnek el.

Csomó hangsúlyozás

Megfigyelték, hogy a levegőn száradó panelek esetében a kemény csomók kevésbé zsugorodnak össze, mint a panel többi része. Ezt a folyamatot gyorsítják fel a gyártás során, úgy, hogy kézi beavatkozással idéznek elő olyan hatást, ami egyébként csak évek 'érlelése' után következett volna be.

Hasított tölgy technika

A fa egy élő anyag, ami örökösen 'mozgásban' van, tágul és összehúzódik. Az ebből fakadó feszültség okozta repedések hozzátartoznak a természetes változáshoz, melyek inspirációként szolgálnak az egyes panelek egyedi felületének kialakításához.

Teljes mértékben környezetbarát

A terHürne fontosnak tartja, hogy a termékei ne csak szépek és innovatívak legyenek, de a lehető legjobb módon járuljanak hozzá a környezet védelméhez is. Ezért a fa padlók alapanyagául szolgáló fa újra telepített erdőkből származik.

Egyéb káros anyagokat sem tartalmaz, mivel a nyitott pórusú felületet egy természetes alapanyagokból (lenmag és mogyoró) készült olajjal kezelik, amely nem gátolja meg a fa páraáteresztő képességét. Az olaj mélyen beszívódik a fába, így belülről erősíti azt.

A speciális olajkezelésnek köszönhetően a natúr olajozott parketták légáteresztőek, szükség esetén magukba szívják a nedvességet, majd újra kiengedik azt. Ez pozitívan szabályozza a helyiség klímáját és egészséges lakókörnyezetet teremt. Emellett megmarad a fa látható és tapintható szerkezete is.

Tájékoztató árak és ajánlatkérés

A Unique exkluzív fa padlók többféle színben választhatóak.

Tájékoztató ár: 40.000 Ft+ÁFA /m-tól

Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál.  A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben, vagy a gyártó weboldalán: www.terhuerne.com

Ajánlatot a padlo@mantu.hu email címen kérhet.

Mit fog szeretni a Unique fa padlókban?

Mit fog szeretni a Unique fa padlókban?

A különleges felületkezelési technikáknak köszönhető 100% egyediséget és karakterességet.