Exkluzivitás alumínium tokokkal

2016-11-15

Warning: fopen(https://www.mantu-ajto.hu/epitkezoi-magazin/upload/pics/alumintok rozsdamentes screen_hires_d_futterseite_em_holz_weiss-crop-u5989.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/csaladihazepites-okosan/public_html/inc/config.php on line 346

Warning: fopen(https://www.mantu-ajto.hu/epitkezoi-magazin/upload/pics/Alumintok F1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/csaladihazepites-okosan/public_html/inc/config.php on line 346

Warning: fopen(https://www.mantu-ajto.hu/epitkezoi-magazin/upload/pics/alumintok feher.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/csaladihazepites-okosan/public_html/inc/config.php on line 346

Erre az újdonságra nem csak a minimál stílus rajongói fogják felkapni a fejüket, nem hiába tartott ennyi ideig, mire otthonunkban üdvözölhetjük az Alumin ® alu beltéri tokokat. Okozott némi fejtörést a gyártóknak, de a folyamatos innnovációiról ismert Grauthoff ajtógyártó most is megtalálta a megfelelő megoldást, azaz partnert, akivel létrehozták ezt a remekművet.

Végül megszületett az Alumin ® alumínium tok, mely nem ipari és darabos, hanem lélgzetelállító. Nincsenek szemet és látványt zavaró csavarok, vagy lyukak, kizárólag az exkluzív fémen legeltethetjük tekintetünket. Beépítése egyszerű és gyors, könnyen összeszerelhető és stabil tokot kapunk a kezünkbe.

Alumin ® alu tokok az exkluzív enteriőrökhöz

Összeszedtük, hogy miért is annyira nagy durranás, ezért nem is győzzük elégszer leírni, hogy végre választhatunk otthonunkba alumínium beltéri tokot is.

Maga a fejlesztés sem volt egyszerű, hiszen az alumíniummal nem lehet olyan könnyen dolgozni, mint a fával úgy, hogy az egy könnyen összeszerelhető, tehát funkcionális, de egyben esztétikus végeredményt kapjunk. Szólunk előre, sikerült.

  • falc nélküli fa, illetve üvegajtókhoz is választhatunk alu tokot
  • akárcsak a fa tokok, az Alumin ® alu tokok vastagsága is állítható, de a fa tokokkal ellentétben ezek többször is sérülésmentesen szétszedhetőek, ha esetleg arra van szükség, hogy áthelyezzük a nyílást
  • egyszárnyú nyíló, kétszárnyú nyíló, falban, és fal előtt futó tolóajtó, átmenő tok, valamint oldalvilágítós tok kivitelben is rendelhető
  • a lakberendezési szempontból 3 meghatározó alapszínben kapható: alu F1, fehér, és rozsdamentes
  • kiegészítők tárháza: színben passzoló lábléc, vasalat, kilincs, fogantyú

 

Alumin ® F1alumínium tok - A kreatív otthontervezéshez

 

Képzeljen el egy homogén felületű alumínium tokot, mely nem köti meg a kezünket, elég tervezési teret hagy bármilyen stílushoz. Semleges színárnyalatát bátran használhatjuk a visszafogottabb és a jellegzetes megjelenésekhez is. Jól kombinálhatósága teszi különlegessé, egy markáns színű ajtó igazán kiteljesedhet mellette, míg a lágyabb felületeknek letisztult keretet biztosít.

Ajtómodellek Alumin F1 alumínium tokkal

 

Festett fehér fa ajtó, 101 Corteo classic üvegajtó      CPL ezüst fenyő ajtó Oris üvegajtó

 

 

Nézze végig galériánkat

Alumintok F1

Alumin ® Fehér alumínium tok - Kifinomult és elegáns

 

Ez a tok használat közben is teljesíti a legmagasabb minőségi követelményeket. Felületét porszórással finomítják, így kapjuk meg ezt a gyönyörű, egyenletes, teljesen sima végeredményt. A fehér alumínium tok tökéletes kiegészítője a modern-klasszikus, és a visszafogott stílusú enteriőröknek.

Az eleganciát a színben passzoló láblécekkel, valamint a finomabb motívumos üvegajtókkal, homogén felületű és színű fa ajtókkal tehetjük teljessé. Természetesen a lakkozott fehér ajtólapok színe megegyezik a fehér alumínium tokok színével (RAL9016), így ha ilyen ajtólapot választunk, tényleg jó úton vagyunk a teljes tökéletesség felé.

Ajtómodellek Alumin fehér alumínium tokkal

 

Avia hosszanti csíkos üvegajtó Avia keresztcsíkos üvegajtó Mika üvegajtó Violina üvegajtó

 

 

Nézze végig galériánkat

Alumintok fehér

Alumin ® Rozsdamentes hatású alumínium tok - Különleges és összetéveszthetetlen 

 

Röviden annyit mondanánk, hogy az exhibicionistáknak kötelező. Csiszolt hatású felülete markáns megjelenést biztosít ennek az alumínium toknak, nem lehet figyelmen kívül hagyni. Különös fényvisszaverődéseket produkál, folyton megakad rajta az ember szeme.

Aki a hamisítatlan exkluzívitásért rajong, valószínűleg azonnal beleszeret ebbe a tokba. Főleg, mert egy hasonlóan kirívó ajtólappal együtt olyan meghatározó elemei lesznek a lakásnak, hogy mindenkinek tátva marad a szája.

Ajtómodellek Alumin rozsdamentes hatású alumínium tokkal

 

Atos üvegajtó Fachwerk Titan furnérozott fa ajtó Tenda üvegajtó Festett fehér 101 ajtólap

 

 

Nézze végig galériánkat

Alumintok rozsdamentes

Kíváncsi a műszaki részletekre is? Kattintson ide. 

Ha ajánlatot kérne,  érdeklődjön a Mantu Ajtó-Ablak Stúdióban. 

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Beltéri ajtók témában
A letört szélű ajtók és leváló élek ideje lejárt
2014-03-24

A letört szélű ajtók és leváló élek ideje lejárt

Melyikünk ne bosszankodott volna már az ajtóélről leváló fólia vagy a piszkot magába szívó illesztési hézagok miatt. De ez mostantól a múlté! A legújabb fejlesztésnek köszönhetően a Finom Él technológia megoldja a problémát.

Olvasson tovább
Ajtóbeépítés szépen és csúnyán
2014-04-28

Ajtóbeépítés szépen és csúnyán

Sajnos az elmúlt 20 év építőipari minősége hozzászoktatott bennünket, hogy elfogadjuk az igénytelen, szakszerűtlen munkát. Leginkább azért, mert lassan már nincs pozitív példa, amihez viszonyítani tudnánk. Nézzük hát, mi szép, és mi nem?

Olvasson tovább
Egyedi furnér ajtók lézertechnológiával
2016-07-19

Egyedi furnér ajtók lézertechnológiával

A német HGM ajtógyár Furnier Art kollekciója eddig sem szűkölködött a különféle díszített ajtó modellekben. Ezzel a technológiával pedig még egyedibbé teheti ajtóit.

Olvasson tovább