Exkluzivitás alumínium tokokkal

2016-11-15

Erre az újdonságra nem csak a minimál stílus rajongói fogják felkapni a fejüket, nem hiába tartott ennyi ideig, mire az otthonunkban üdvözölhetjük az Alumin ® alu beltéri tokokat.

Okozott némi fejtörést a gyártóknak, de a folyamatos innnovációiról ismert Grauthoff ajtógyártó most is megtalálta a megfelelő megoldást, azaz a partnert, akivel létrehozták ezt a remekművet.

Végül megszületett az Alumin ® alumínium tok, mely a korábbi társaival ellentétben egyáltalán nem ipari és darabos, sokkal inkább lélgzetelállító. Ugyanis ezen az alumínium tokon nincsenek szemet és látványt zavaró csavarok, vagy lyukak, kizárólag az exkluzív fémen legeltethetjük a szemünket.

A hab a tortán, hogy a beépítése egyszerű és gyors, mert egy könnyen összeszerelhető és stabil tokot kapunk a kezünkbe.

Alumin ® alu tokok az exkluzív enteriőrökhöz

Biztosan Ön is látott már ipari acél, vagy alumínium tokokat, jellemzően plázákban, irodaházakban, vagy raktár épületekben fordulnak elő. Így elsőre rögtön ki is jelenthetjük, hogy ezeket valószínűleg senki nem szeretné a saját lakásában látni. Robosztusak, mindenhol csavarok, semmi finomság, semmi elegancia, és sok esetben az utólag kezelt felület (porszórás) nem bírja a tartós használatot.

Az, hogy az Alumin beltéri alumínium tok megszületett, azért akkora szám, mert az alumíniummal nem lehet olyan könnyen dolgozni, mint a fával úgy, hogy az könnyen összeszerelhető legyen, tehát funkcionális, de egyben esztétikus végeredményt is kapjunk. De szerencsére mégis sikerült.

Az Alumin tok előnyei dióhéjban:

  • falc nélküli fa, illetve üvegajtókhoz is választhat alu tokot
  • akárcsak a fa tokok, az Alumin ® alu tokok vastagsága is állítható, de a fa tokokkal ellentétben ezek többször is sérülésmentesen szétszedhetőek, ha esetleg arra van szükség, hogy máshova helyezze át őket
  • egyszárnyú nyíló, kétszárnyú nyíló, falban, és fal előtt futó tolóajtó, átmenő tok, valamint oldalvilágítós tok kivitelben is rendelhető
  • lakberendezési szempontból 3 meghatározó alapszínben kapható: alu F1, fehér, és rozsdamentes
  • kiegészítők tárháza: színben passzoló lábléc, vasalat, kilincs, fogantyú

 

Alumin ® F1alumínium tok - A kreatív otthontervezéshez

Az F1 Alumin tok egy homogén felületű alumínium tok, ami megjelenése révén elég tervezési teret hagy bármilyen stílushoz. Semleges színárnyalatát bátran használhatjuk a visszafogottabb és a jellegzetes színvilágokhoz is.

Jól kombinálhatósága teszi különlegessé, egy markáns színű ajtó igazán kiteljesedhet mellette, míg a lágyabb felületeknek letisztult keretet biztosít.

Ajtómodellek Alumin F1 alumínium tokkal

Festett fehér fa ajtó, 101

Corteo classic üvegajtó

     CPL ezüst fenyő ajtó

Oris üvegajtó

 

Nézze végig galériánkat:

Alumintok F1

 


Alumin ® Fehér alumínium tok - Kifinomult és elegáns

Ez a tok használat közben is teljesíti a legmagasabb minőségi követelményeket. Felületét porszórással finomítják, így kapjuk meg ezt a gyönyörű, egyenletes, és teljesen sima végeredményt.

A fehér alumínium tok tökéletes kiegészítője a modern-klasszikus, és a visszafogott stílusú enteriőröknek. Az eleganciát a színben passzoló láblécekkel, valamint a finomabb motívummal ellátott üvegajtókkal, vagy homogén felületű és színű fa ajtókkal tehetjük teljessé.

Természetesen a lakkozott fehér ajtólapok színe megegyezik a fehér alumínium tokok színével (RAL9016).

 

Ajtómodellek Alumin fehér alumínium tokkal

Avia hosszanti csíkos üvegajtó

Avia keresztcsíkos üvegajtó

Mika üvegajtó

Violina üvegajtó

 

Nézze végig galériánkat

Alumintok fehér

 


Alumin ® Rozsdamentes hatású alumínium tok - Különleges és összetéveszthetetlen 

Röviden annyit mondanánk, hogy exhibicionistáknak kötelező. Csiszolt hatású felülete markáns megjelenést biztosít ennek az alumínium toknak, egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. Már csak azért sem, mert különös fényvisszaverődéseket produkál, folyton megakad rajta az ember szeme.

Aki a hamisítatlan exkluzívitásért rajong, valószínűleg azonnal beleszeret ebbe a kivitelbe. Főleg, mert egy hasonlóan kirívó ajtólappal együtt olyan meghatározó elemei lesznek a lakásnak, hogy mindenkinek tátva marad a szája.

 

Ajtómodellek Alumin rozsdamentes hatású alumínium tokkal

Atos üvegajtó

Fachwerk Titan furnérozott fa ajtó

Tenda üvegajtó

Festett fehér 101 ajtólap

 

Nézze végig galériánkat

Alumintok rozsdamentes

 

További információ: Alumin tokok a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió kínálatában

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Beltéri ajtók témában
Rejtett pántolás normál, nem síkban záródó beltéri ajtóknál
2014-04-15

Rejtett pántolás normál, nem síkban záródó beltéri ajtóknál

A rejtett pántolás régóta közkedvelt megoldás a síkban záródó (falcolatlan) beltéri ajtóknál. Igazi áttörést jelent azonban a rejtett pántolás a falcolt ajtók esetén, mert közel azonos hatást lényegesen kedvezőbb árszinten célozhatunk meg.

Olvasson tovább
A beltéri ajtók és az ár-érték arány
2014-10-20

A beltéri ajtók és az ár-érték arány

Ha szétnézünk a beltéri ajtó piacon, bizony azt látjuk, hogy elég széles skálán mozognak a beltéri ajtó árak. Ráadásul mindegyik minőségi termékként van feltüntetve. De vajon tényleg így van?

Olvasson tovább
Új festett fehér üvegajtó kollekció
2016-11-21

Új festett fehér üvegajtó kollekció

Végre megjelent a Licht und Harmonie legújabb, festett fehér üvegajtó kollekciója. Nézze meg az új modelleket itt.

Olvasson tovább