Üvegajtók

Üvegajtók

Üvegajtók
Szép ajtók egy életre

Szép ajtók egy életre

Ajtók, amelyek fénnyel töltik meg otthonát

Az üvegajtókat azért szeretjük, mert fénnyel töltik meg otthonunkat. Szemben a hagyományos üveghely kivágásokkal, belsőépítészeti szempontból sokkal modernebb megoldást jelentenek, mivel teljes felületükön átengedik a fényt.

Ráadásul egy üvegajtónál Ön azt is eldöntheti, hogy mennyire legyen fényáteresztő az üveg. Így már érthető, hogy egy üvegajtó miért lehet sok esetben praktikusabb egy fa beltéri ajtónál. Világossá, átláthatóvá teszi a tereket, változatos felületkialakítása pedig számos lakberendezési lehetőséget rejt magában.

Ha bizonytalan abban, hogy üvegajtót, vagy üvegezett fa ajtót válasszon, olvassa el a jobbra található kapcsolódó cikkünket.

Szerintünk már nem időszerű azzal érvelni, hogy üvegajtóink éles felületek nélkül törnek, könnyen tisztíthatóak, vagy biztonságosan és megbízhatóan működnek, mert ezek alapkövetelmények. 

Üvegajtóink előnye, hogy számos felületben, színben és mintával választhatóak. Mégis, a legnagyobb erényük egy önmagában nem kiemelkedő tulajdonság, ez pedig a designazonosság. Ez akkor érvényesül a legjobban, ha díszített motívumos fa ajtókat választott otthonába, és ezek mellé szeretne egy a fa ajtók designjával megegyező üvegajtót.

A képekért görgessen lejjebb ☟

Ha nem csak több fény, de több tér is kell

A helyiség funkciója, és a rendelkezésre álló hely is befolyásolja, hogy milyen kivitelű üvegajtót érdemes választania. Nyíló ajtót akkor érdemes beépíteni, ha az nyitott állapotában is elfér, nem zavarja  a közlekedést, és nem foglal el sok helyet a térben. 

Azonban vannak olyan helyzetek, ahol nincs elég tér egy nyíló ajtó számára, de elsötétíteni sem lenne jó a helyiséget egy fa tolóajtóval. Ilyenkor tökéletes megoldás az üveg tolóajtó, melyet szintén választhat fal előtt, vagy falban futó változatban is. 

Tájékoztató árak

Alap üvegajtóink induló alap ára: 220.000 Ft+ÁFA
Ez az ár tájékoztató jellegű, nem tartalmazza az egyedi méretek és kivitelek (pl. toló, vagy különböző design felületek) felárát, valamint a kilincs árát. 
Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál.
A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben.

Mit fog szeretni üvegajtóinkban?

Mit fog szeretni üvegajtóinkban?

Azt, hogy a design megbontása nélkül végigvihet egy mintát a lakásban, ha a fa ajtókkal megegyező díszítésű üvegajtót választ.

Kapcsolódó

Üvagajtó választási kisokos
Üvagajtó választási kisokos

Mit érdemes tudni az üvegajtókról vásárlás előtt? Rövid írásunkból megtudhatja, hogy mit vegyen figyelembe a választásnál.

Ettől működnek jól az üveg tolóajtók
Ettől működnek jól az üveg tolóajtók

Minimalista design és műszaki kifinomultság jellemzi a Twin 2.0/120 tolóajtó vasalatot, mellyel a nehéz teleüveg ajtók is könnyedén, és hangtalanul mozgathatóak.

Ez a különbség a tele üvegajtók és az üvegezett ajtók között
Ez a különbség a tele üvegajtók és az üvegezett ajtók között

Nem csak ablakokkal lehet több fényt otthonunkba engedni, a beltéri ajtók is tudnak fényáteresztőek lenni, nézze meg, hogy.

Az üvegajtó akciókról más szemmel
Az üvegajtó akciókról más szemmel

Növekvő népszerűségüknek köszönhetően ma már szinte mindenhol vásárolhat üvegajtókat. A kérdés az, hogy vajon az akciós árak milyen minőséget takarnak? Vigyázat, elolvastuk az apró betűs részeket!

Ajtóstílus magazin tervezgetőknek
Ajtóstílus magazin tervezgetőknek

Kíváncsi rá, hogy mik a legújabb beltéri ajtó trendek, vagy, hogy mire kell figyelnie az ajtók kiválasztásánál? Lapozzon bele magazinunkba, hogy Ön is felkészülten vágjon neki az ajtóvásárlásnak.