Klasszikus ajtók

Klasszikus ajtók

Klasszikus ajtók
Szép ajtók egy életre

Szép ajtók egy életre

Főúri elegancia, melyet Ön is megengedhet magának

Őszintén rajong a klasszikus stílus eleganciájáért? Megértjük, a polgári stílus egy örökzöld, időtálló design a lakberendezésben. Visszafogottan elegáns, épít a hagyományos értékekre, színhasználatát az egyszerűség jellemzi.

Elég csak elképzelnie egy fehérre festett kazettás beltéri ajtót, és máris úgy érezheti magát, mintha egy századelős belvárosi lakásba csöppent volna. Klasszikus ajtóink egy ilyen időutazásra invitálják el Önt is.

A klasszikus stílusú fehér ajtók egyik legkedveltebb modellje a kétkazettás kivitel. Igaz, szamárhátívű változata is éppoly népszerű, mint az egyenes vonalú társa. Sikerük titka, hogy a mély profilírozás élethűen másolja a tömörfa ajtók megjelenését. Ezért ár-érték arányban ez a legjobb választás a klasszikus modellek között, ráadásul a minőségről sem kell lemondania.

A képekért görgessen lejjebb ☟

Klasszikus ajtók modern környezetben?

Reméljük egy pillanatig sem gondolja úgy, hogy a klasszikus fehér ajtók nem mutatnának jól modern környezetben, mert mára az egyik legnépszerűbb lakberendezési megoldás lett.

A három és négykazettás kivitelű klasszikus ajtók például kimondottan kedvelt darabjai a modern irányzatoknak. Sőt, a bohókás vintage stílus is örömmel nyúl a klasszikus ajtókhoz.

A felület miatt egy percig sem kell aggódnia, mert ezeket a fehér ajtókat az autóiparban is használatos robottechnológiával lakkozzák hat rétegben, amit aztán UV fénnyel keményítenek. Ezért nem sárgulnak be, és még egy cseppnyi festékfolyást sem fog találni rajtuk.

Viszont emiatt lesz ellenálló a felületük, így nem kell hímestojásként bánnia velük a mindennapokban. 

Tájékoztató árak

A klasszikus beltéri ajtóink induló alap ára: 378.400 Ft+ÁFA
Ez az ár tájékoztató jellegű, nem tartalmazza az egyedi méretek és kivitelek (pl. toló, vagy üveghely kivágás), vagy az alap fehértől eltérő színű felületek felárát, valamint a kilincs árát. 
Az árakról további információt az ajánlatkérés aloldalon talál.
A teljes színválasztékról, és a rendelhető kivitelekről érdeklődjön a bemutatótermünkben.

 

Mit fog szeretni klasszikus fehér ajtóinkban?

Mit fog szeretni klasszikus fehér ajtóinkban?

Azt, hogy a mély profilírozás jól hangsúlyozza az ajtólap karakterét, és, hogy a kézzel csiszolt profilmaráson is tökéletes minőségű a lakkozás simasága.

Kapcsolódó

Milyen egy tartós beltéri ajtó?
Milyen egy tartós beltéri ajtó?

Akár egy beltéri ajtóról is könnyen el tudjuk dönteni, hogy tetszik, vagy sem, de mi a helyzet a tartóssággal? Hogyan állapítsuk meg, hogy a választott termék vajon tartósnak bizonyul-e?

Mikor válasszon kétszárnyú ajtó kivitelt?
Mikor válasszon kétszárnyú ajtó kivitelt?

Mivel a legújabb belsőépítészeti trendek a nagy, világos és osztatlan tereket kedvelik és használják, egyre kevesebb esetben találkozunk már kétszárnyú beltéri ajtókkal a tervrajzokon. Pedig megvan a maguk előnye, nézzük , mik is azok.

Mire figyeljen a nyitásirányoknál?
Mire figyeljen a nyitásirányoknál?

Elsőre talán nem is egyértelmű a kérdés, pedig akad néhány dolog, amire érdemes figyelnie a beltéri ajtók nyitásirányának meghatározásánál. Nézzük, mik lehetnek ezek.

Ajtóstílus magazin tervezgetőknek
Ajtóstílus magazin tervezgetőknek

Kíváncsi rá, hogy mik a legújabb beltéri ajtó trendek, vagy, hogy mire kell figyelnie az ajtók kiválasztásánál? Lapozzon bele magazinunkba, hogy Ön is felkészülten vágjon neki az ajtóvásárlásnak.